- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
-
- Konu Sahibi kokulucilek123
tekrar kan testi yaptır canımkızlar biZ bu ay çalışmalara başladık ovulasyon testi ile takip edemedim ama tahmini yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. Adetime 6 gün var dünki testlerde silik çok silik çizgi vardı bugünki testtte ise çizgi koyulasmıs:) sol kasığımda hafif bi ağrı var hafif bi mide bulantım bacak ağrım var.. Ancak 5 gün önceki kan testinde negatıf cıktı belki cok erkendi ondan bilemiyorum.. Tüm bunlar umut veriyor ama adetime daha 6 gün var bu kadar önce çıkar mı testlerde ?? Bi yorumlayın nolur...
ağzından bal damlıyor off ya psikolojim değişti :)Büyük ihtimal hamilesin ama kan testi yaptır.
Bir hemşire arkadaşım testte negatif çıkarsa yanlış olabilir hormonları göstermeyebilir ama pozitifse yanlış olma ihtimali çok çok az demiştiağzından bal damlıyor off ya psikolojim değişti :)
canım hesaplarıma göre döllenme 5 yada 6 sdında oldu yanı 7 gün önce..bu kadr zamanda ıdrarda cıkar mı onu merak edıyorum.birde ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum oda gıt gıde koyulasıyor oyle kıpkırmızı degılde koyulasıyor.. çizgi ilk 5 dk da cıktı 10 dk ıcınde bu haldeydıSonki fotolarda hafif cizgi var evet. Ama ne kadar sürede çıktı. Bu cizgi ilk bes dakikada çıkarsa doğru bilgi oluyor..
Ilk günlerde kolay kolay belirti olmaz canim hele adetine bir hafta kadar bir zaman varken... bazen psikolojik de oluyor ben yaşadım ve hayal kırıklığıyla son bulduydu ondan diyorum.
Tabi erken döllenme olduysa göstermesi normal ama sen yine de kendini çok kaptırma..
Umarım gönlünun muradi olur
yaa az daha bekliyim dıyorum yarında boyle cıkarsa gıdıp test yaptırcam sözBir hemşire arkadaşım testte negatif çıkarsa yanlış olabilir hormonları göstermeyebilir ama pozitifse yanlış olma ihtimali çok çok az demişti
Hatta ben de pozitif çıkınca şaşırdım yanlış olabilir mi diye ama pozitifte o ihtimal azmış bebeğim geldi
Hadi kan testini de yaptır da hamileyim diye yaz buraya
Hamilesin canımkızlar biZ bu ay çalışmalara başladık ovulasyon testi ile takip edemedim ama tahmini yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. Adetime 6 gün var dünki testlerde silik çok silik çizgi vardı bugünki testtte ise çizgi koyulasmıs:) sol kasığımda hafif bi ağrı var hafif bi mide bulantım bacak ağrım var.. Ancak 5 gün önceki kan testinde negatıf cıktı belki cok erkendi ondan bilemiyorum.. Tüm bunlar umut veriyor ama adetime daha 6 gün var bu kadar önce çıkar mı testlerde ?? Bi yorumlayın nolur... bu arada bat 7 yazanlar dünki testler bugunki yazısız olan
inşallah canım senınde bebeişini sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah.. sen nasıl ögrendın adetten once mı _? yazarken bıle kasıgım agrıyoHamilesin canım
Evet canım benimde adete 8 gün kala silik çizgi çıktıinşallah canım senınde bebeişini sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah.. sen nasıl ögrendın adetten once mı _? yazarken bıle kasıgım agrıyo
canım inşallah hamileyimdir..ben bat a 11 gün kala erken gebelik testi ve kan testi yaptırdım ıkısıde negatifti.. şimdi bata 6 gün var internetten aldıgım ucuz gebelık testlerı pozıtıf dıyor ıkı farklı markayla yaptım ıkısıde pozıtıf cıktı..henuz gıtmedım doktora yarın olsun tekrar ikinci çizgiyi görürsem gidicem kan testı yaptırcam.kasıklarımda hafıf sancımsı bısey var bırazda bulantı ama ıkısıde az duzeyde.sende var mı belırtı herhangı bısey ?K kokulucilek123 Canım merhaba, teste göre hamilesin. İnşallah da öyledir. Bu arada BAT a 9 gün var. Seni görünce test yapsam mı dedim.mutsuzperi merhaba güzelim, sen de 8 gün kala belli oldu yazmışsın. Normal gebelik testiyle mi öğrendin? Erken gebelik testim var, yapsam mı acaba yoksa erken mi daha.
İlk testini erken yapmışsın 11 gün çok erken bence. Çıkmaması normal. Belirti ise göğüs uçlarıma dokunamıyorum onun dışında pek kendimi dinlemem. Varsa da bilmiyorumcanım inşallah hamileyimdir..ben bat a 11 gün kala erken gebelik testi ve kan testi yaptırdım ıkısıde negatifti.. şimdi bata 6 gün var internetten aldıgım ucuz gebelık testlerı pozıtıf dıyor ıkı farklı markayla yaptım ıkısıde pozıtıf cıktı..henuz gıtmedım doktora yarın olsun tekrar ikinci çizgiyi görürsem gidicem kan testı yaptırcam.kasıklarımda hafıf sancımsı bısey var bırazda bulantı ama ıkısıde az duzeyde.sende var mı belırtı herhangı bısey ?
bende az önce gidip kan verdim dayanamadım 2 saat sonra sonuclar cıkcakmıs ıns. hamileyimdir bakalım ne olcak 4 tane test yaptım ılk 2 si dun sılık çıktı son ıksı bugun daha koyu cıktı doktora gosterdım kan testı onemlı olan dedıİlk testini erken yapmışsın 11 gün çok erken bence. Çıkmaması normal. Belirti ise göğüs uçlarıma dokunamıyorum onun dışında pek kendimi dinlemem. Varsa da bilmiyorumKanda kesin çıkar derler ya benim ilk hamileliğim de kan testim negatif çıkmıştı ama idrar testim pozitifti. Sabırlı olacağım diyorum ama dayanamıyorum ya.. Hayırlısı artık inşallah ikimizde nisan annesi oluruz..
tamam yazıcam sözOvulasyondan 10 gün sonra yapılan kan testleri doğru sonuç veriyor. İyi yapmışsınız kan testi yaptırmakla, sonucu yazın olur mu...
Ben de son günlerde hep hamilelik topiklerindeyim
heeyyy kızlar sonucum çıktı 24doktor henuz cok erken dedı haftaya keseyı gorebılırız eğer kan sonucun böyle devam ederse bazen kan değeri pozitif cıkıp negatıfe donebılıyor dedı bu bıraz üzdü benı ama olsun rabbime şükürler olsun 24 sonuçta minnacıkta olsa aşkımın ve benım bı parcam var içimde