- 22 Nisan 2025
- 26
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi zeroooo777
Normalde hiç gecikmem bugün 1 gün oldu göğüs sızım var ve adet olacak gibi ara ara sancim var testler first marka çokta güvenemiyorum yorumlarsanız sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde hiç gecikmem bugün 1 gün oldu göğüs sızım var ve adet olacak gibi ara ara sancim var testler first marka çokta güvenemiyorum yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 3582155
Silik bir çizgi var gibi. Bir de erken gebelik testi yapın isterseniz predictor güvenilirNormalde hiç gecikmem bugün 1 gün oldu göğüs sızım var ve adet olacak gibi ara ara sancim var testler first marka çokta güvenemiyorum yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 3582155
Canım hepsinde silik gecikme 2.günü daha belirgin cıkmış bence var
Gideceğim birazdan ama hangi marka yalancı cikarmiyo bilmiyorumSilik bir çizgi var gibi. Bir de erken gebelik testi yapın isterseniz predictor güvenilir
Siyah beyaz yaptıklarınızda çizgi daha net gözüküyorSilik bir çizgi var gibi. Bir de erken gebelik testi yapın isterseniz predictor güvenilir
Inşallah ablaCanım hepsinde silik gecikme 2.günü daha belirgin cıkmış bence var![]()
Bu markaya çok güvenmiyorum 5 dakika dolunca çizgiler çıkmaya basladiSiyah beyaz yaptıklarınızda çizgi daha net gözüküyor
Dediğim gibi predictorun güvenilirliği daha yüksek. Ama hem çizgi var hem de gecikmeniz varmış kan testi de verebilirsinizGideceğim birazdan ama hangi marka yalancı cikarmiyo bilmiyorum
Bence müsaitsen hemen Bi kan ver canım benim 2-3 saate cıkarInşallah abla![]()
Pazartesiye kadar beklemek istiyorum şimdi sağlık ocağında versem pazartesi ancak çıkacak hastanede veririm diye dusundumDediğim gibi predictorun güvenilirliği daha yüksek. Ama hem çizgi var hem de gecikmeniz varmış kan testi de verebilirsiniz
Bence yok benimde ilk denememde böyleydi bütün testlerim hatta erken gebelikte yaptım anında pızifit gerdi ama hatalıydıBu markaya çok güvenmiyorum 5 dakika dolunca çizgiler çıkmaya basladi
Bi çocuğum daha var aslında planlı olmadı ama yinede istiyorum bebisiBence müsaitsen hemen Bi kan ver canım benim 2-3 saate cıkar![]()
Özelde verirseniz 1 2 saate çıkar sonuç. Ben beklemeye dayanamadığım için hep özelde vermiştimPazartesiye kadar beklemek istiyorum şimdi sağlık ocağında versem pazartesi ancak çıkacak hastanede veririm diye dusundum
Allah Sağlıkla doğmayı nasip etsin belirti ne yaşadın pekiBi çocuğum daha var aslında planlı olmadı ama yinede istiyorum bebisi
Benim diğer gebeligimde gözle bile çok zor gözüküyordu çizgi ama hamileymistim 35 le ogrendimBence yok benimde ilk denememde böyleydi bütün testlerim hatta erken gebelikte yaptım anında pızifit gerdi ama hatalıydı
Göğüslerim hiç ağrımazdı şimdi sızlıyor yumurtlama akintisi gibi alıntım var hala sürekli uykum var koku hassasiyetim varAllah Sağlıkla doğmayı nasip etsin belirti ne yaşadın peki
Yani tabi olabilir herkesin farklı ama en az ben de senin kadar bu kadar fazla test yaptım hepsinde silik gördüm ama maalesef çıkmadıBenim diğer gebeligimde gözle bile çok zor gözüküyordu çizgi ama hamileymistim 35 le ogrendim
Bunlarda belirti aslında bilmiyorumGöğüslerim hiç ağrımazdı şimdi sızlıyor yumurtlama akintisi gibi alıntım var hala sürekli uykum var koku hassasiyetim var