Gebeliğe Hazırlık Kızlar testine bakarmısınız sonuc nedir sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
256
108
103
28
Kızlar yardımm lütfenn

Eklentiler

• IMG_20190518_004127-02.jpeg
    IMG_20190518_004127-02.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 89
Çizgi var ama.test mi bozuk anlamadım bi beyazlık var kırmızisida çok ince

Erken gebelik testiyle daha net sinuc alirsin kaset testler biraz gec gosteriyor gebeligi
Ya bben cok sabırsızım 3.ayımız ama suan adet belirtileri yasıyorum ama bu ay cok farklı hissediyorum genital bölgeme dokundugumda canım acıyordu ilk defa böyle bir şey yaşadım tam rahmimin üstüne elimle dokundugumda acıyordu şuanda acı geçti ama ara sıra batma da hissediyorum belkide adet olacagm bilmiyorum ama gqenelde belirtileri adet belirtisiyle aynı oluyormuş bakalım nasip

Ya bben cok sabırsızım 3.ayımız ama suan adet belirtileri yasıyorum ama bu ay cok farklı hissediyorum genital bölgeme dokundugumda canım acıyordu ilk defa böyle bir şey yaşadım tam rahmimin üstüne elimle dokundugumda acıyordu şuanda acı geçti ama ara sıra batma da hissediyorum belkide adet olacagm bilmiyorum ama gqenelde belirtileri adet belirtisiyle aynı oluyormuş bakalım nasip
Umitlenmek icin veya umutsuz olmak icin erken henuz 2 gun icinde erken gebelikle testi tekrar dene

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back