- 1 Aralık 2021
- 202
- 110
- 33
- 27
- Konu Sahibi Melek Sagin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son yapılan da ikinci silik miEki Görüntüle 2962799 Kızlar merhaba yorumlarınızı bekliyorum
Evet t çizgisi silik çıktı ayın 1 inde yaptığımEn son yapılan da ikinci silik mi
27 28 29 ilişki olmalıydı canım oEki Görüntüle 2962799 Kızlar merhaba yorumlarınızı bekliyorum
Oldu zaten teste başladığım günden itibaren hep değerlendirdim garanti etmek için hala daha değerlendiriyorum adetime kadar değerlendirme yapıp aynı zaman da teste devam etmeli miyim27 28 29 ilişki olmalıydı canım o
Yani ayın 22 sinden bu güne her günü ilişki ile değerlendirdim çünkü 1 yıldır sonuç elde edemiyordum 6 farklı doktora gittim hepsi kontrol sonuçlarında herşeyin normal olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi bu ay ilk defa ovülasyon testini burda gördüm araştırdım ve aldım yumurtlama günümü normalde uygulama üstünden takip ediyordum ilk defa test ile takip ettim ve 22 sinden beri her günü değerlendirdim garanti sonuç olması için bu günden sonraki günleride değerlendirmeyi düşünüyorum adet günüme kadar sizce doğru mu bu kararım yoksa bırakmalımıyım çatlama olmuş mu testte anlayamadım27 28 29 ilişki olmalıydı canım o
Ben de senin gibiyim her gün değerlendirmek de iyi değil diyorlar adete bir hafta kala bırak değerlendirmeyiOldu zaten teste başladığım günden itibaren hep değerlendirdim garanti etmek için hala daha değerlendiriyorum adetime kadar değerlendirme yapıp aynı zaman da teste devam etmeli miyim
13 günüm kaldı adetime ama garanti etmek için her yolu deniyorum işte canımBen de senin gibiyim her gün değerlendirmek de iyi değil diyorlar adete bir hafta kala bırak değerlendirmeyi
Adet döngün ne kadar sürüyor canım. En iyisi bir doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırarak denemek13 günüm kaldı adetime ama garanti etmek için her yolu deniyorum işte canım
22 gün sürüyor ve düzenli oluyorum bu güne kadar hep uygulama üzerinden takip yapmıştım bide mesela ilişkiden sonra çok yatmıyordum kalkıyordum falan onlara da dikkat edilmesi gerekiyormuş ama bu ay hepsine çok dikkat ettim fazlasıyla beslenmeme kadar hemde sadece şuan çatlama olup olmadığını çok merak ediyorum bide kaç gün sonra test yapmam gerekiyor acabaAdet döngün ne kadar sürüyor canım. En iyisi bir doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırarak denemek
Bilinen bir sorun var mı? Adet döngün kısa gibi sanki uygulama ne kadar doğru bilmiyorum ama flo uygulaması bana göre çok doğru. Ovu Testi yapmayı bırak canım artık. Gebelik testi de 6 gün kala erken gebelik test yapabilirsin22 gün sürüyor ve düzenli oluyorum bu güne kadar hep uygulama üzerinden takip yapmıştım bide mesela ilişkiden sonra çok yatmıyordum kalkıyordum falan onlara da dikkat edilmesi gerekiyormuş ama bu ay hepsine çok dikkat ettim fazlasıyla beslenmeme kadar hemde sadece şuan çatlama olup olmadığını çok merak ediyorum bide kaç gün sonra test yapmam gerekiyor acaba
Sorun yok yani 6 farklı doktora gittim ve evlendikten sonra hep düzenli kontrollerime gittim hepsi de sağlıklı olduğumu söyledi herhangi bir sorun yok dediler. 6 gün kala erken gebelik testini yapıcam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için umarım olur sonucu tekrar paylaşacağımBilinen bir sorun var mı? Adet döngün kısa gibi sanki uygulama ne kadar doğru bilmiyorum ama flo uygulaması bana göre çok doğru. Ovu Testi yapmayı bırak canım artık. Gebelik testi de 6 gün kala erken gebelik test yapabilirsin
Eşinde sorun var mı. Bizde ikimizde de sorun yok 1,5 yıldır denemedeyiz klomene başladım bu ay adete 11 gün var. Sen de haber ver canım sonucunuSorun yok yani 6 farklı doktora gittim ve evlendikten sonra hep düzenli kontrollerime gittim hepsi de sağlıklı olduğumu söyledi herhangi bir sorun yok dediler. 6 gün kala erken gebelik testini yapıcam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için umarım olur sonucu tekrar paylaşacağım
Yok ikimizde muayene olduk olmaması için hiç bir sebep yok ama doktor da söyledi yumurtlama günlerini yanlış biliyorsun bence diye bende araştırma yaptım ovülasyon testini gördüm ilk defa bu ay denedim işte sonuçlarından da çok anlamıyorum kafam karıştığı içinEşinde sorun var mı. Bizde ikimizde de sorun yok 1,5 yıldır denemedeyiz klomene başladım bu ay adete 11 gün var. Sen de haber ver canım sonucunu
Teste göre yumurtlama ve çatlama olmuş inşallah tutunmuştur da meleğin seninledirYok ikimizde muayene olduk olmaması için hiç bir sebep yok ama doktor da söyledi yumurtlama günlerini yanlış biliyorsun bence diye bende araştırma yaptım ovülasyon testini gördüm ilk defa bu ay denedim işte sonuçlarından da çok anlamıyorum kafam karıştığı için
Eşinde sorun var mı. Bizde ikimizde de sorun yok 1,5 yıldır denemedeyiz klomene başladım bu ay adete 11 gün var. Sen de haber ver
İnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah hepimizin çabası karşılık bulur Rabbim aratmasın ama 4 gündür aşırı bi bel ağrısı çekiyorum ev işi yaparken özellikle güçlük çekiyorum bide göğüslerde çok fazla acı var normalde adetliyken olan şişlik ve hassaslık var belirtisi midir bilmiyorumTeste göre yumurtlama ve çatlama olmuş inşallah tutunmuştur da meleğin seninledir
Adet belirtisi için erken daha. Belki bebek yerleşiyordur ümitlendirmek istemem de inşallah öyledir eğer sorun yok ise olur ya ev işi yapma adete kadar yat dinlenİnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah hepimizin çabası karşılık bulur Rabbim aratmasın ama 4 gündür aşırı bi bel ağrısı çekiyorum ev işi yaparken özellikle güçlük çekiyorum bide göğüslerde çok fazla acı var normalde adetliyken olan şişlik ve hassaslık var belirtisi midir bilmiyorum
Tamamdır çok teşekkürler gerçekten kafamdaki çoğu soruya cevap yazdın şuan Allah razı olsun umarım güzel sonuçlar alırızAdet belirtisi için erken daha. Belki bebek yerleşiyordur ümitlendirmek istemem de inşallah öyledir eğer sorun yok ise olur ya ev işi yapma adete kadar yat dinlen
Çatlama olmuş canımm ama her gün değil de 2 günde 1 deneyip pik olan günleri her gün değerlendirsen daha sağlıklı olurdu spermlerin kalitesi açısından...Yani ayın 22 sinden bu güne her günü ilişki ile değerlendirdim çünkü 1 yıldır sonuç elde edemiyordum 6 farklı doktora gittim hepsi kontrol sonuçlarında herşeyin normal olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi bu ay ilk defa ovülasyon testini burda gördüm araştırdım ve aldım yumurtlama günümü normalde uygulama üstünden takip ediyordum ilk defa test ile takip ettim ve 22 sinden beri her günü değerlendirdim garanti sonuç olması için bu günden sonraki günleride değerlendirmeyi düşünüyorum adet günüme kadar sizce doğru mu bu kararım yoksa bırakmalımıyım çatlama olmuş mu testte anlayamadım
Bugün yaptığım test baya silikleşti hayalet çizgi olarak çıktı artık değerlendirme yapmıcam adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum canımÇatlama olmuş canımm ama her gün değil de 2 günde 1 deneyip pik olan günleri her gün değerlendirsen daha sağlıklı olurdu spermlerin kalitesi açısından...