- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Kızlar yumurtlama dönemimden beri lekelenmem var kaç gündür devam ediyor bende test yaptım ve böyle çıktı
bat:2 aralık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım böyle çıkmıştıTestin kapalı hali yokmu
Teşekkür ederim yorumun için canım emin olamadığım için sormak istedimYanlış görmüyorsam acik hali ve kapalı hâlinde de cok cok silik çizgi var gibi geldi bana
Teşekkür ederim yorumun için canım emin olamadığım için sormak istedim ❣
Ne demek cnm. Varsa bile daha yenidir o yüzden bekle yani fazlada kaptirma kendini yinedeTeşekkür ederim yorumun için canım emin olamadığım için sormak istedim ❣
Canım daha önce 7 düşüğüm var kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor o yüzden yaptım bu ay çok değişik bir lekelenmem var o korkutuyor beni normalde bu kadar erken çıkmaz biliyorum ayrıca o kadar yoğunum ki lekelenme olmasa aklıma bile gelmezdi yapmakSabretmek zordur eminim ama aklini baska seylerle oyala zaman cabuk gecsin. Kan testinde daha cabuk cikiyor.
Canım daha önce 7 düşüğüm var kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor o yüzden yaptım bu ay çok değişik bir lekelenmem var o korkutuyor beni normalde bu kadar erken çıkmaz biliyorum ayrıca o kadar yoğunum ki lekelenme olmasa aklıma bile gelmezdi yapmak![]()
Amin kuzum aminInsallah gonlunden gecen hayirlisiyla seni bulur. Allah her isteyene versin![]()
İnşallah canım inşallah1 tanesinde cok cok silik var gibi..
Hakkinizds hayirlisi olsun insallah
Takvime göre bu şekilde ama canım benim lekelenmem 8 inde başladı muhtemelen erken yumurtladımBat gunumuz ayni.
Yumurtlama gunun ne zamandi?
Ben cok silikte olsa gordum ama daha cok erken. Lekelenmen devam ediyorsa bence bir dr.a gorun hemde testinin pozitif ciktigini soyle belki onlem alirlar varsa
18 inde doktora gittim herkes bakıldı vajinalde doktor birler yok yumurtlaman olmuş dedi bekleyelim dedi 26 -28 gel bakalım kana dedi beta hcg normalde o tarihlerde 0.1 çoklar ama bu sefer 0.373 çıkmıştı o yüzden doktor çok erken olabilir dedi hormonal dalgalanma yoktu testlerimde lekelenmen kırmızıya dönerse hemen gel dedi ama kahve rengi lekelenmelerim ve açık pembeTakvime göre bu şekilde ama canım benim lekelenmem 8 inde başladı muhtemelen erken yumurtladım
Ne için gebelik tespiti için mi ? Yoksa hamile kalmak için mi ?Ovulasyon testi kullanmayı denedin mi Hiç?