Kızlar adetim 3-4 gün gecikti. 1 aylık evliyim. Hergün denemiştik eşimle. Dün test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. Göğüslerim çok ağrıyor iki gündür. Yorumlar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varrrr canım gördüm ben hayırlı olsun bende bugun yaptım aynı çıktıKızlar adetim 3-4 gün gecikti. 1 aylık evliyim. Hergün denemiştik eşimle. Dün test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. Göğüslerim çok ağrıyor iki gündür. Yorumlar mısınız
Yap canım testi bizede at benm testte bugun silik bata 2 gün var sonra yine yapıcam inşallah koyulaşır saglıklı ilerlerKızlar var mıdır gerçekten ya. O kadar mutluyum ki dünden beri ama tam kesin değildir diye eşime söyleyemedim. Ama o da bence hamilesin göğüslerin bir haftada nasıl büyüdü baksana dedi.
Kimyasal gebelik diye bişey oluyormuş, bir de bir iki gün sonra çıkmazsa diye korkuyorum. Bugun tekrar test yapıcam.
Tebrik ederim! Umarım ikimizde hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Senin belirtilerin var mı peki? Benim göğüslerim bi anda şişti , ağrıyor, halsizlik, bir iki gün kasıklarımda batmalar oldu adet olucam sandım . 1 hafta geçtiVarrrr canım gördüm ben hayırlı olsun bende bugun yaptım aynı çıktı
Adet sancılarım var canım birde gögüs uçlarımdan hassaslaşma var bel agrımda var tabi canım inşallah iyi haberler veririz canım benide haberdar etTebrik ederim! Umarım ikimizde hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Senin belirtilerin var mı peki? Benim göğüslerim bi anda şişti , ağrıyor, halsizlik, bir iki gün kasıklarımda batmalar oldu adet olucam sandım . 1 hafta geçti
Bence de hamilesiniz tebriklerKızlar adetim 3-4 gün gecikti. 1 aylık evliyim. Hergün denemiştik eşimle. Dün test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. Göğüslerim çok ağrıyor iki gündür. Yorumlar mısınız
Testte hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mı?Kızlar adetim 3-4 gün gecikti. 1 aylık evliyim. Hergün denemiştik eşimle. Dün test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. Göğüslerim çok ağrıyor iki gündür. Yorumlar mısınız
hemen çıktıTestte hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mı?
O zaman süperrr gözünüz aydın diyeyim şimdiden :)hemen çıktı
Ayyy çok sevindim canımmmKızlar dün akşam erken gebelik testi yaptım. Galiba hamileyim ciddi ciddi