bıraz daha gerıde olması gerekıyo canım ıkıncı cızgının ve dagınık bunda düz şerit olması gerekıyo ıns pozıtıfı gorursnEki Görüntüle 1348036 Kızlar bugün test yaptım. Ilk etapta ikinci çizgi yoktu. Testi banyoda bıraktım. Zaman geçtikten sonra. Alıyım atayım dedim. Böyle hafifbi çizgi gördüm çok şaşırdım. Bu ne şimdi. Adetime 5 gün var.
Ilk yaptım bişey yoktu. Bıraktım. Banyoda unutmuşum. Bişey çıkmadı diye. Akşam çöpe alcam gördüm kafam karıştı bu duruma :/Hamile olada bilirsin olmayada bilirsin. ne kadar süre sonra tekrar baktın ve gördün canım ? Kan testi kesin sonuç verir. Bi idrar testi daha yap aynı çıkarsa hemen kan test yaptirinşallah hamilesindir
Banada ortada olması yanlış geldi ama yinede meraklandım :)bıraz daha gerıde olması gerekıyo canım ıkıncı cızgının ve dagınık bunda düz şerit olması gerekıyo ıns pozıtıfı gorursn
defalarca yaptıgım ıcın bu testı yerlerını ezbere bılıyorumBanada ortada olması yanlış geldi ama yinede meraklandım :)
:) yani asıl yeri nere olmalı ?defalarca yaptıgım ıcın bu testı yerlerını ezbere bılıyorum
sılık olan tarafın az daha gerısınde senın testınde ıkısının arası cok yakın:) yani asıl yeri nere olmalı ?
Dimi canım bencede offfff. :/sılık olan tarafın az daha gerısınde senın testınde ıkısının arası cok yakın
Testi tekrar edin. Inşallah hamilelik haberini alırız :)Ilk yaptım bişey yoktu. Bıraktım. Banyoda unutmuşum. Bişey çıkmadı diye. Akşam çöpe alcam gördüm kafam karıştı bu duruma :/
Bennce test bozuk gibiEki Görüntüle 1348224 Burda daha net görülüyor.
canım 7 gun gecmıs belırtıde yasıyosun hemen bı test yap yada dırek doktora gıt 7 gun gectıgıne gore hamıleysen 5 haftalık bebegın kesenı bıle gorursun ıns hamılesındırütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?