• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakın lütfen

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
image.jpg Kızlar bugün test yaptım. Ilk etapta ikinci çizgi yoktu. Testi banyoda bıraktım. Zaman geçtikten sonra. Alıyım atayım dedim. Böyle hafifbi çizgi gördüm çok şaşırdım. Bu ne şimdi. Adetime 5 gün var.

Sanki test ilerlerken kurumus gibi, eger suoheleniyorsan birkac gun sonra tekrsrla testi derim ama en saglikli sonucu adet gunu yaparsan gorebilirsin.

Eki Görüntüle 1348036 Kızlar bugün test yaptım. Ilk etapta ikinci çizgi yoktu. Testi banyoda bıraktım. Zaman geçtikten sonra. Alıyım atayım dedim. Böyle hafifbi çizgi gördüm çok şaşırdım. Bu ne şimdi. Adetime 5 gün var.
bıraz daha gerıde olması gerekıyo canım ıkıncı cızgının ve dagınık bunda düz şerit olması gerekıyo ıns pozıtıfı gorursn

Hamile olada bilirsin olmayada bilirsin. ne kadar süre sonra tekrar baktın ve gördün canım ? Kan testi kesin sonuç verir. Bi idrar testi daha yap aynı çıkarsa hemen kan test yaptirHoppa inşallah hamilesindir:KK68:
Ilk yaptım bişey yoktu. Bıraktım. Banyoda unutmuşum. Bişey çıkmadı diye. Akşam çöpe alcam gördüm kafam karıştı bu duruma :/

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
canım 7 gun gecmıs belırtıde yasıyosun hemen bı test yap yada dırek doktora gıt 7 gun gectıgıne gore hamıleysen 5 haftalık bebegın kesenı bıle gorursun ıns hamılesındır

Back