Kizlar testime bakın anlamadım lutfen

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
109
11
13
29
Kizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?

Eklentiler

• 1000039540.webp
    1000039540.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000039537.webp
    1000039537.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?
İkisi de aynı test mi
Çizgilerin arası çok açık
Birinde de çok yakın
Anlamadım

Eğer içiniz rahat değil se acile gitib gebelik ten şuphem var dişim ağrıyor ilaç içemiyorum diyip bi kan testi yaptrin 2 saate çikacak yoksa nöbetçi eczane gittip erken gebelik testi bidaha alin 5-10 dkk da çikan sonuç doğru sonradan çikan yaniltiçi olur

Kız buna mi takıldın gerçekten farkeder mi çift çizgi çıkmış işte ileride ya da geride ne fark eder ki 😂 test bozuk belkide.. ama bugün böyle denk geldiyse regl günü de bi daha test yaparsın koyulasicakmi diye kontrol edersin. Ya da gidip kan verirsin daha net sonuç alırsın

Kız buna mi takıldın gerçekten farkeder mi çift çizgi çıkmış işte ileride ya da geride ne fark eder ki 😂 test bozuk belkide.. ama bugün böyle denk geldiyse regl günü de bi daha test yaparsın koyulasicakmi diye kontrol edersin. Ya da gidip kan verirsin daha net sonuç alırsın
Nasıl fark eder mi çizgi bildiğin gitgide kaydı yeri değişti 🥹

Back
X