- 11 Mart 2025
- 109
- 11
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de aynı test miKizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?
Evet işte ikisi de aynı test çizgi git gide kaydı önce çıktı sonra kaydı bu ne demek oluyorİkisi de aynı test mi
Çizgilerin arası çok açık
Birinde de çok yakın
Anlamadım
NovaMarkası ne canım
Bana negatif gibi geldi test çizgi belirip idrar emdikçe ilerlemiş gebelik olsaydı kızarık kalıp ilerledi benceNova
Nova
Kizlar yorum yapabilen yokmuKizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?
Kizlar neden kimse yardımcı olmuyor anlamıyorumKizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?
Ve adetime daha 1 hafta var diyorsunuz bence adetinizi bekleyin 5 6 gun geçerse bi doktorla görüşmek lazımKizlar bat a 3 gün var bu ilk 10 dk da böyle oldu ama direk çizgi gibi değil sanki sonra da kayboldu gibi oldu hiç bişi anlamadım?
Nasıl fark eder mi çizgi bildiğin gitgide kaydı yeri değiştiKız buna mi takıldın gerçekten farkeder mi çift çizgi çıkmış işte ileride ya da geride ne fark eder kitest bozuk belkide.. ama bugün böyle denk geldiyse regl günü de bi daha test yaparsın koyulasicakmi diye kontrol edersin. Ya da gidip kan verirsin daha net sonuç alırsın
Degissin yaNasıl fark eder mi çizgi bildiğin gitgide kaydı yeri değişti![]()