- 5 Ağustos 2022
- 73
- 18
- 18
- 26
- Konu Sahibi Hickimseninkedisi
-
Aşının etkisi olabilir 14.günden sonra aşının etkisinin gittiğini okumuştumMerhaba 10 gün önce aşılama yapıldı. 12 gün öncede çatlatma iğnesi. Hergün takip ediyodum dün tek çizgi çıktı etkisi geçti diye düşündüm. Bu sabah tekrar yaptım silik çizgi çıktı sizce bebeğin betasımıdır? Teşekkürler
14.gün test yapın dediler bana zaten öyle olsa 14.gün yapın demezlerdi. Birde hergün yapıyorum testi dün ve önceki gün çizgi yoktu. Öncekilerdede silikti. Buarada iğneyi yapalı 11 gün olduAşının etkisi olabilir 14.günden sonra aşının etkisinin gittiğini okumuştum
Siz yinede 14.günü tamamladıktan sonra test yapın14.gün test yapın dediler bana zaten öyle olsa 14.gün yapın demezlerdi. Birde hergün yapıyorum testi dün ve önceki gün çizgi yoktu. Öncekilerdede silikti. Buarada iğneyi yapalı 11 gün oldu
Tamam teşekkürler :)Siz yinede 14.günü tamamladıktan sonra test yapın
Yaa çok teşekkür ederim evet hepsi aynı marka testle yapıldı. Şimdi doktorla görüştüm önceki günler tek çizgi çıktıysa iğne etkisi olamaz dedi. İğne bi kere negatif olduysa tekrar yükselmez bebeğin betasıdır dedi.Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yerleşme kanaması yaşayınca doktorum test yap dedi 12.günde. iğnenin etkisi kalır mı diye sordum 12.günde iğnenin etkisi kalmaz demişti ve testim bu şekilde çıkmıştı inşallah bebişiniz sizinledir.
Evet aynı markaydı :)Ayni marka testlerle mi yaptiniz?
Ben de comfort days mıydı neydi o marka ile yapmıştım aynı gün kan verdim 49 çıkmıştı. 4 gün sonra verdim 438di. iki gün sonra tekrar verdim 1046 ydı. Siz de kan verin netleştirin İnşallah yüksek gelir :)Yaa çok teşekkür ederim evet hepsi aynı marka testle yapıldı. Şimdi doktorla görüştüm önceki günler tek çizgi çıktıysa iğne etkisi olamaz dedi. İğne bi kere negatif olduysa tekrar yükselmez bebeğin betasıdır dedi.
Çok teşekkürler pazartesi test vericem bakalım inşallah vardır :)Ben de comfort days mıydı neydi o marka ile yapmıştım aynı gün kan verdim 49 çıkmıştı. 4 gün sonra verdim 438di. iki gün sonra tekrar verdim 1046 ydı. Siz de kan verin netleştirin İnşallah yüksek gelir :)
Siz kaçıncı günü yapmıştınız iğneden sonra?Ben de comfort days mıydı neydi o marka ile yapmıştım aynı gün kan verdim 49 çıkmıştı. 4 gün sonra verdim 438di. iki gün sonra tekrar verdim 1046 ydı. Siz de kan verin netleştirin İnşallah yüksek gelir :)
İğnenin 12.günü test yaptım silik çıkınca kan verdim 49 çıktıSiz kaçıncı günü yapmıştınız iğneden sonra?
İğnenin 12.günü test yaptım silik çıkınca kan verdim 49 çıktı
bu süreçte vücudunuzu dinleyip kendinizi strese sokmayın. Benim yerleşme kanaması dışında hiçbir belirtim olmadı ne bir göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbir şey olmadıAnladım bende bekliyim 2 gün daha pazartesi veriyim :)
Benim yerleşme kanamamda yok :) annemdede olmamış belki genetik bişeydir herkeste olmuyormuşbu süreçte vücudunuzu dinleyip kendinizi strese sokmayın. Benim yerleşme kanaması dışında hiçbir belirtim olmadı ne bir göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbir şey olmadı
Evet evet herkeste olan bir durum değil olsa bile farkedilemez bazı durumlarda. içiniz rahat olsun o yüzden :)Benim yerleşme kanamamda yok :) annemdede olmamış belki genetik bişeydir herkeste olmuyormuş
O zaman olma ihtimali varEvet aynı markaydı :)
İnşallah ya çok sağolunO zaman olma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?