Kızlar testime bakarmisiniz lütfen

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
194
82
Kızlar beş gün önce test yaptım negatifdi iki gündür yapıyorum bu şekilde silik çıkıyor Perşembe günü regl günüm iki gün var yani sizce gebelik var mı böyle olup negatif olan var mı ilk beş on dakika içinde oldu

Eklentiler

• IMG_20241217_152220.jpg
    IMG_20241217_152220.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar beş gün önce test yaptım negatifdi iki gündür yapıyorum bu şekilde silik çıkıyor Perşembe günü regl günüm iki gün var yani sizce gebelik var mı böyle olup negatif olan var mı ilk beş on dakika içinde oldu
Markası ney benimde perşembe regl günüm güzel haberler alırız inşallah

Markası ne bence var benimde adete 4-5 gün kala kaset testlerim bu şekilde silik çıkıyordu ☺️

Merhaba bende aynı test ile bu kadar silikken öğrendim gecikmemin 3. günüydü geç döllenme olmuş. Bu test güvenilir diye biliyorum. Kan verin netleşsin hayırlı olsun 🌸🧿

Merhaba bende aynı test ile bu kadar silikken öğrendim gecikmemin 3. günüydü geç döllenme olmuş. Bu test güvenilir diye biliyorum. Kan verin netleşsin hayırlı olsun 🌸🧿
Şimdi çıkar mı kanda. çatlatma iğnesi oldum iğneyle birliktelik 14. Günüm reglima iki gün var çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim 💕

14. Günde kaset testte bu kadar koyu çizgi bence iğne etkisi değildir, hemen kan verin bence. Bebeğiniz sizinledir inşallah, rabbim sağlıkla kavuştursun ❤️

X