- 22 Temmuz 2024
- 194
- 82
- Konu Sahibi mavinintonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ney benimde perşembe regl günüm güzel haberler alırız inşallahKızlar beş gün önce test yaptım negatifdi iki gündür yapıyorum bu şekilde silik çıkıyor Perşembe günü regl günüm iki gün var yani sizce gebelik var mı böyle olup negatif olan var mı ilk beş on dakika içinde oldu
İnşallah canım laboqick markası foto paylaştım sen test yaptım mıMarkası ney benimde perşembe regl günüm güzel haberler alırız inşallah
Markası ne bence var benimde adete 4-5 gün kala kaset testlerim bu şekilde silik çıkıyorduKızlar beş gün önce test yaptım negatifdi iki gündür yapıyorum bu şekilde silik çıkıyor Perşembe günü regl günüm iki gün var yani sizce gebelik var mı böyle olup negatif olan var mı ilk beş on dakika içinde oldu
Laboquick test markası çok herycanliyim üç yıldır bekliyorum çok teşekkür ederimMarkası ne bence var benimde adete 4-5 gün kala kaset testlerim bu şekilde silik çıkıyordu
Şimdi çıkar mı kanda. çatlatma iğnesi oldum iğneyle birliktelik 14. Günüm reglima iki gün var çok heyecanlıyım çok teşekkür ederimMerhaba bende aynı test ile bu kadar silikken öğrendim gecikmemin 3. günüydü geç döllenme olmuş. Bu test güvenilir diye biliyorum. Kan verin netleşsin hayırlı olsun
Benimde laboquickti yaniltacagini sanmıyorumLaboquick test markası çok herycanliyim üç yıldır bekliyorum çok teşekkür ederim
O kadar mutlu oldum ki şu an Allah razı olsun sizdenBenimde laboquickti yaniltacagini sanmıyorum
Bekleyebilirseniz gecikme bekleseniz daha sağlıklı olur :)Şimdi çıkar mı kanda. çatlatma iğnesi oldum iğneyle birliktelik 14. Günüm reglima iki gün var çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim
Bu testte yanılanı görmedim. Ben direk kan verdim 4 gün önce falan <1.20 çıktı yok yani benim reglim gecikirse bidaha kan vericemO kadar mutlu oldum ki şu an Allah razı olsun sizden
Siz test kaset yapmışmıydınız daha önceBu testte yanılanı görmedim. Ben direk kan verdim 4 gün önce falan <1.20 çıktı yok yani benim reglim gecikirse bidaha kan vericem
Tamam teşekkür ederimBekleyebilirseniz gecikme bekleseniz daha sağlıklı olur :)
İnsan durabilir mi yaptım tabi ki hep negatif bende bu markayı kullanıyorumSiz test kaset yapmışmıydınız daha önce
Anladım canım bende de beş gün önce negatifdi iki gündür silik. Üç yıldan beri bekliyoruz hala inanamıyorum yokmuş gibi hissediyorumİnsan durabilir mi yaptım tabi ki hep negatif bende bu markayı kullanıyorum
İdrara yansıdıysa mutlaka kan ver en azından kafandan atmış olursun varsa da sağlıkla gelsin ben duramazdım heraldeAnladım canım bende de beş gün önce negatifdi iki gündür silik. Üç yıldan beri bekliyoruz hala inanamıyorum yokmuş gibi hissediyorum
Yaa çok teşekkür ederim inşallah sana da en kısa sürede nasip eder rabbimİdrara yansıdıysa mutlaka kan ver en azından kafandan atmış olursun varsa da sağlıkla gelsin ben duramazdım heralde