- 14 Şubat 2025
- 128
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
Sabah ilk idrarla yaptım sizce pozitif mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah vardır yazarken ellerim titriyor yemin ederimBen var gibi gördüm canım, Tebrikler![]()
Belirgin var bence gebelik kan ver canmSabah ilk idrarla yaptım sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3544401
Canım hamilesin hayırlı olsun büyük ihtimalle geç döllenme olmuş yada sen geç yumurtlamışsınTest markası, Awox
hayırlı olsun canım gebelik varSabah ilk idrarla yaptım sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3544401
Bende awox kullanmıştım kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Bence gebelik var kan testi verin kesinleşsin. Hayırlı olsunSabah ilk idrarla yaptım sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3544401
EvetYaa ilk gebelik mi![]()
İlk dakikalarda mı çıktı bu şekilde
Evet ilk 2,3 dakikadaİlk dakikalarda mı çıktı bu şekilde
17 gün geçtiyse bu kadar silik çıkmaması gerekirdi. bence kan testi verip netleştirin.Sabah ilk idrarla yaptım sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3544401
Ay ne oldu kız sonuçlar çıktı mıBenim de ilk olacak kan testinin sonucunu bekliyorumminşallah bebeklerimiz bizimlediiirr
İnşallah ikimizde hamileyizdir canım, benim çok umudum yok ama.Ay ne oldu kız sonuçlar çıktı mı
Bizi bilgilendir sonuçlardan sonra inşallah hamilesindirBenim de ilk olacak kan testinin sonucunu bekliyorumminşallah bebeklerimiz bizimlediiirr
Beta 111 çıkmışBizi bilgilendir sonuçlardan sonra inşallah hamilesindir
Hayırlı olsun canım, darısı benim başıma inşallah dua edermisinBeta 111 çıkmış![]()