O ozgecylnk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 4 1 25 Bugün 00:51 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #1 Testim bu şekilde çıktı adetim 2 gün gecikti, erkenden kan vermiştim 10 gün önce falan beta dusuktu şimdi gecikince tekrar test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim ?
Testim bu şekilde çıktı adetim 2 gün gecikti, erkenden kan vermiştim 10 gün önce falan beta dusuktu şimdi gecikince tekrar test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim ?
pinkyeko Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 166 100 18 Bugün 00:53 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #2 Evet canım yarın ilk idrarda tekrarla pazartesi günü de kan verirsin hayırlı olsun
K kufyesili Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2023 844 2.917 43 Bugün 00:54 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #3 Beta kaçtı hamilesiniz muhtemelen
Sweetbird Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 40 33 3 Bugün 00:58 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #4 Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun
Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun
O ozgecylnk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 4 1 25 Bugün 01:34 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #5 kufyesili .!.: Beta kaçtı hamilesiniz muhtemelen Genişletmek için tıkla... Yani 9 unda yaptırdım 1.20 cikti ama bekle dedi doktor bugün de böyle test yaptım ama emin olamadım
kufyesili .!.: Beta kaçtı hamilesiniz muhtemelen Genişletmek için tıkla... Yani 9 unda yaptırdım 1.20 cikti ama bekle dedi doktor bugün de böyle test yaptım ama emin olamadım
O ozgecylnk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 4 1 25 Bugün 01:34 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #6 Sweetbird .!.: Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sweetbird .!.: Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnsallah vardır çok teşekkür ederim
Sweetbird .!.: Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sweetbird .!.: Çizgi bariz var iki gün testle koyulugunu takip edip pazartesi kan testiyle netleştirin bence. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnsallah vardır çok teşekkür ederim
O ozgecylnk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 4 1 25 Bugün 01:35 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #7 pinkyeko .!.: Evet canım yarın ilk idrarda tekrarla pazartesi günü de kan verirsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim insallah oyledir
pinkyeko .!.: Evet canım yarın ilk idrarda tekrarla pazartesi günü de kan verirsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim insallah oyledir
O ozgecylnk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 4 1 25 Bugün 14:21 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecylnk #8 pinkyeko .!.: Evet canım yarın ilk idrarda tekrarla pazartesi günü de kan verirsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Test negatif çıktı sabah yaptım eğer olmazsam yarın kan vereceğim
pinkyeko .!.: Evet canım yarın ilk idrarda tekrarla pazartesi günü de kan verirsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Test negatif çıktı sabah yaptım eğer olmazsam yarın kan vereceğim