kızlar testime bakar mısınız bir şey soracağım

asel1919

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
117
25
13
34
ilişkiden sonra 10. gün first diye bir gebelik testi yaptım ikinci dakikada çektim fotoyu. Şimdi ben bu ay hamilelik hiiiçççç beklemiyorum. Çünkü rahim kalınlığıma 3 mm demişti doktor. Bu test de artı med gibi çok yanlış sonuç mu çıkarıyor fikri olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20250113_211414.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 43
Hiç duymadım bu testi ama sabah aç karına ilk idrarla yapın lütfen

Çok garip hissediyorum şuan. Eğer varsa bu incecik rahimle nasıl tutuncak... sabah testi tekrarlayacağım. Bir testim daha var

Çok garip hissediyorum şuan. Eğer varsa bu incecik rahimle nasıl tutuncak... sabah testi tekrarlayacağım. Bir testim daha var
Eğer varsa Allah takdir ettiği için oldu ve Rabbim isterse de tutunur , tutunmazsa da imtihandır tevekkülünüzü yüksek tutun lütfen

sabah yapacam yine çizgi çıkarsa hemen doktora gitcem rahim kalınlığına baktrmaya
Rahim kalınlığına niye baktırıyorsunuz ki? İlk etapta önemli olan beta hcg. Hamileliği rahim kalınlığı kesinleştirmez beta hcg kesinleştirir. Siz doktorunuzla tabii ona göre konusursunuz. Beta hcg salgılandıkça rahim kalınlaşacak zaten.

çok ince 3 mm demişti. Bu ay hamilelik beklemiyorduk

yarın sabah test yapacam yine silik çıkarsa vercem. O kadar silik çizgiler yanlış çıkıyor ki bu ara çok inananmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…