• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız acil kafayı yiyeceğim

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
1
Kızlar en sen tam içime boşalma olmadan erkek arkadaşımla beraberlik yaşadık fakat böyle sürtünerek içe girme olmadı . Üzerimden 22 gün geçti ve içime bir korku düştü geçen hafta 3 tane erken gebelik aldım 2 tanesi tamamen negatifti 1 tanesinde hafif silik çizgi vardı kan yaptırdım sonuç 2 çıktı . Adetime 10 gün var tekrar test aldım yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı kutusuna koydum sabah baktığımda böyleydi . Sizce gebelik var mı asla gebe kalmak istemiyorum yardım edin.

Kızlar en sen tam içime boşalma olmadan erkek arkadaşımla beraberlik yaşadık fakat böyle sürtünerek içe girme olmadı . Üzerimden 22 gün geçti ve içime bir korku düştü geçen hafta 3 tane erken gebelik aldım 2 tanesi tamamen negatifti 1 tanesinde hafif silik çizgi vardı kan yaptırdım sonuç 2 çıktı . Adetime 10 gün var tekrar test aldım yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı kutusuna koydum sabah baktığımda böyleydi . Sizce gebelik var mı asla gebe kalmak istemiyorum yardım edin.
Adetine 10 gün kala erken bir test olmuş ama ilk 10 dkda çıkmadıysa o kuruma çizgisidir kafaya takmaya gerek yok. Adet günü adet olmazsan o gün kan testi ver garanti olsun.

Bir de kaç günde bir adet oluyorsun yavrum sen? Cinsel birleşmeden 22 gün geçmiş hala adete 10 gün var.

Ayrıca içine boşalmadıysa da olması mümkün değil.

Sürtünerek içe girmeyi de ilk defa duydum

benim adetim aşırı düzensiz nisan ayında hiç olmadım tarlusal kullandım ve 2 mayısta regl oldum ben reglken tam içime girmeden bir şeyler yaşadık normalde benim döngüm 33 34 günü buluyor şu çıkan silik çizgi hayatımı mahvetti ya yemek yiyemez oldum su içemez oldum aşırı korkuyorjm

Back