• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar testime bakabilirmisiniz🙏

Hanimeli9089

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
59
47
8
34
Kızlar sizce varmı al-bi marka gebelik testiyle yaptım bugün, diğer testlerlede yaptım en belirgin cubuk strip testlerde gözüküyo pembemsi. Kaset testlerlede deniyorum çok çok açık pembe gibi yanı bugün ki gibi, sizce hayalet çizgimi? Adetim 6 gün gecikti 29 kasımda çatlama günümdü değerlendirdim sizce artık yeni mı belli olmaya başlar yoksa daha mı koyu olması gerekiyordu? Pcosluyum 6 senedir bebeğim olmadı eğer olursa süpriz olucak.😍🥰🥰Senelerdir test yapiyorum hayalet çizgi bile çıkmazdı.

Eklentiler

• 20201216_160208.webp
    20201216_160208.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 314
  • 20201216_155630.webp
    20201216_155630.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 301
  • 20201216_142027.webp
    20201216_142027.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 309
var gibi hayırlısı olsun inşallah. kan testi vermelisiniz. Emin olun en azından.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200:

Benim bundan daha silikti ben dayanamadım verdim bugün sen iyi sabrediyorsun 😂
Dün akşam yaptım canım test baya bi pembe turuncu gbi cıktı yukseliyo heralde dedim ama bu sabah yaptım o kadar silikki ışığın altında gözüküyor. Kağıdında 4 damla damlayın yazıyor ben 3 damlatmistim, bir damlanın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum umudum bitti 😔

Dün akşam yaptım canım test baya bi pembe turuncu gbi cıktı yukseliyo heralde dedim ama bu sabah yaptım o kadar silikki ışığın altında gözüküyor. Kağıdında 4 damla damlayın yazıyor ben 3 damlatmistim, bir damlanın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum umudum bitti 😔
Dur bakalım daha adet olana kadar devam ben verdim sonucu öğrenemiyorum iyi mi doktor e nabızdan bakarsın dedi e-nabız'da da görünmüyor sağlık ocağında arıyorum açmıyor

Dur bakalım daha adet olana kadar devam ben verdim sonucu öğrenemiyorum iyi mi doktor e nabızdan bakarsın dedi e-nabız'da da görünmüyor sağlık ocağında arıyorum açmıyor
Canım ben sağlık ocağında kan vermiştim. Google'dan direk kan tahlili sonucu diye girip bakmıştım. Kanların hangi hastaneye gittiğini biliyordum o hastane seçiliyor galiba. Bı bak sen de istersen öyle

Canım ben sağlık ocağında kan vermiştim. Google'dan direk kan tahlili sonucu diye girip bakmıştım. Kanların hangi hastaneye gittiğini biliyordum o hastane seçiliyor galiba. Bı bak sen de istersen öyle
Evet canım teşekkür ederim sana yoksa hala e-nabız'dan bekleyecektim hemen beşe doğru sağlık ocağına yetiştim doktorum çıkmıştı başka bir doktora sordum sonucuma bakar mısınız diye dediğiniz yolda sonuca bakamiyorum Çünkü bana barkod vermediler t.c. ve barkod istiyorlar sorgulamak için sonra kadın bana 19 olduğunu dedi ama işte çok az dedi pazartesi bir daha gelin dedi öyle kimseye bir şey de diyemiyorsun iyi ya da kötü o da zor

Evet canım teşekkür ederim sana yoksa hala e-nabız'dan bekleyecektim hemen beşe doğru sağlık ocağına yetiştim doktorum çıkmıştı başka bir doktora sordum sonucuma bakar mısınız diye dediğiniz yolda sonuca bakamiyorum Çünkü bana barkod vermediler t.c. ve barkod istiyorlar sorgulamak için sonra kadın bana 19 olduğunu dedi ama işte çok az dedi pazartesi bir daha gelin dedi öyle kimseye bir şey de diyemiyorsun iyi ya da kötü o da zor
Bende de barkod yoktu TC ile sanki direk giriş yapmsitim. Baya da oldu unuttum nasıldı 🤭 daha çok yeniymis ama ne güzel varmış canım hayırlısı olsun🥰 Pazartesi gidip yine kan verirsin inşallah güzelcecik artar🤩

Back