Kızlar teste bakar mısınız?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Var mı? Ben mi hayal cizgi gördüm?

Var gibi ama beklemiş bu test bence iki kan ver direk eğer varsa çıkar çünkü ben resimde silikte olsa görüyorum çizgiyi

Var gibi ama beklemiş bu test bence iki kan ver direk eğer varsa çıkar çünkü ben resimde silikte olsa görüyorum çizgiyi
Kuzzum 3 hafta bekledi ilk hic yoktu ama kenara koydum bugun atmak icin aldm elime silik gördüm bekleyince çıkar mı?

Evet bekleyince böyle oluyor ama adetin geciktiyse yine test yap bence yada kan ver çünkü baya beklemiş Allah gönlüne göre versin
Bekleyince cizgi mi cikar?Amin Allah razı olsun Daha 4 aylık evliyim isitiyoruz nasip

Evet canım zaten test en fazla 5 dakika çıkmazsa eger test gecersiz sayılır adedine daha varmi
Var canım ama gectigimiz 2 gün yogun beyaz akintım oldu acaba olabilir mi diye düşündüm.

Yumurtlama ola bilir akıntı normal de biz kadınların üretiği bir akıntı adetini bekle derim ben ama supheleniyorsan da kan ver varsa çıkar madem istiyorsun inşallah vardir
Haklisın canım beklicem zaten sonra umutlanıyorum test felan almıcam herşey nasip

Kızlar sizce çizgi var mı

Eklentiler

• 489977E7-2B2B-4184-9C84-75502600B8EE.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 58
ADetim 5 gün geçtikten sonra yaptım bu testi canım.eğer gebelik varsa geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Net cikmasi gerekti bence sanirim varsa gec döllenme insallah vardır cnm ilk idrarla mi yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…