Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim yarin ilk idrarla tekrarlayacagimçizgi gözüküyor ama bilemedim testi tekrarlamakta fayda var bence bir kaç güne tekrarlayın gönlünüzce olsun☺
Usttekini kurumadan cektim alttakini tamamen kuruyunca ama bilmiyorum insallah yarin daha da koyulasirKuruma çizgisi gibi geldi bana umarım yanılırım
Yarın haverdar et . Birde erken test mi? Bat ne zamanKizlar su damlattim kurumamı acaba diye cizgi kaybolmadi galiba bu sefer oldu gibi hissediyorum
Erken test degil ama 10 hcg yi bile algiliyor o yuzden erkenle degil bununla yaptim erkenler cok yaniltti o yuzden uzak duruyorum artik bat 13 ocakYarın haverdar et . Birde erken test mi? Bat ne zaman
Albi canimHangi marka canım markası önemli çizgi var duruyor
İyice belirgin olsun oyle vermek istiyorum canim erken gebeliklerin yalanci pozitifleri yuzunden hastaneden hep aglayarak döndüm fobim oldu resmenEğer öyle güçlü ve güvenlir test ise kan ver bence
O zaman hayırlı olsunAlbi canim
Ay insallah ya tesekkur ederimO zaman hayırlı olsun
Bat bekle aşkım o zaman tekrar test yaparsın belirtin var mı?İyice belirgin olsun oyle vermek istiyorum canim erken gebeliklerin yalanci pozitifleri yuzunden hastaneden hep aglayarak döndüm fobim oldu resmen
Normal adet belirtileri gogus hassasiyeti arada kasık agrisi belirti hic aramiyorum dogruyu soylemek gerekirse ne zaman belirti arasam kendimde hep buldum boyle kafamda rahat. Cunku arayinca vucut belirti yaratiyo resmen. Bati beklicem askim valla iyice kirmizi cizgiyi gorup oyle gideyimBat bekle aşkım o zaman tekrar test yaparsın belirtin var mı?
Aynen ya bencede öyle benm daha çok var saldım artık en hayırlı zamanda olsun. Saldım diyorum da burdan çıkamıyorumNormal adet belirtileri gogus hassasiyeti arada kasık agrisi belirti hic aramiyorum dogruyu soylemek gerekirse ne zaman belirti arasam kendimde hep buldum boyle kafamda rahat. Cunku arayinca vucut belirti yaratiyo resmen. Bati beklicem askim valla iyice kirmizi cizgiyi gorup oyle gideyim
Bende amaaan takmicam diyorum bakiyorum biri test yapmis hemen yine bi heves geliyo bu isler gercekten cok zor cokAynen ya bencede öyle benm daha çok var saldım artık en hayırlı zamanda olsun. Saldım diyorum da burdan çıkamıyorum
Senin bat ne zaman canimAynen ya bencede öyle benm daha çok var saldım artık en hayırlı zamanda olsun. Saldım diyorum da burdan çıkamıyorum