• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar test

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
666
189
18
33
Kizlar kurumadan once ve kuruduktan sonrayi birakiyorum ne diyosunuz test markasi albi💗
IMG_7440.jpeg
IMG_7452.jpeg

çizgi gözüküyor ama bilemedim testi tekrarlamakta fayda var bence ☺️ bir kaç güne tekrarlayın gönlünüzce olsun☺🌸

Kizlar su damlattim kurumamı acaba diye cizgi kaybolmadi galiba bu sefer oldu gibi hissediyorum😇

Hangi marka canım markası önemli çizgi var duruyor

Bat bekle aşkım o zaman tekrar test yaparsın belirtin var mı?
Normal adet belirtileri gogus hassasiyeti arada kasık agrisi belirti hic aramiyorum dogruyu soylemek gerekirse ne zaman belirti arasam kendimde hep buldum boyle kafamda rahat. Cunku arayinca vucut belirti yaratiyo resmen. Bati beklicem askim valla iyice kirmizi cizgiyi gorup oyle gideyim

Normal adet belirtileri gogus hassasiyeti arada kasık agrisi belirti hic aramiyorum dogruyu soylemek gerekirse ne zaman belirti arasam kendimde hep buldum boyle kafamda rahat. Cunku arayinca vucut belirti yaratiyo resmen. Bati beklicem askim valla iyice kirmizi cizgiyi gorup oyle gideyim
Aynen ya bencede öyle benm daha çok var saldım artık en hayırlı zamanda olsun. Saldım diyorum da burdan çıkamıyorum🫣

Back