- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kizlar yumurtlamanin 10. Gunu az once kaset test yaptim negatif adetime 4 gün var. Olsaydi cikardi dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekle canım günün geçsin. Kaset testlerde hemen çıkmayabilir.Moralini bozma :)Kizlar yumurtlamanin 10. Gunu az once kaset test yaptim negatif adetime 4 gün var. Olsaydi cikardi dimi ?
Erken gebelik testi alayim mi gidipBiraz daha bekle canım günün geçsin. Kaset testlerde hemen çıkmayabilir.Moralini bozma :)
Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben onlar yanıltabilir. Boş yere üzülme ya da umutlanma ihtimalin var. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de senin gibiyim her ay bir unutls adete bir hafta kala başlıyorum acaba hamile miyim diye. Hevesini kırmak ya da üzmek istemem seni sadece biraz daha sabret :)Erken gebelik testi alayim mi gidip
Âmin canım İnşaAllah hayırlı kandillerLütfen gününüz geçmeden test yapmayın. Insan daha çok hayal kırıklığı yaşıyor o zaman ve de stres çok etkiliyor inan ki. Biraz daha bekleyin. Rabbim şu mübarek günde isteyen herkese versin inşallah
Belirti yaşadın mı ?Kizlar yumurtlamanin 10. Gunu az once kaset test yaptim negatif adetime 4 gün var. Olsaydi cikardi dimi ?
Gogus hassasiyetim var ara ara kasiklarim agriyorBelirti yaşadın mı ?
Bana kızabilirsin belki ama ben bir şey göremedim
Hayir neden kizayim yok evetBana kızabilirsin belki ama ben bir şey göremedim
Rabbim bu mubarek gunde nasip etsin hepimize insallah cok zorbak benim testlerim de bu şekilde çıkmıştı umutlandım ama kuruma çizgisiymiş.
İnşaAllah canım benim. Ben doktora gidiyorum şimdi. Hormon testi verdim. Ultrasonla baktı. Salı günü test sonuçlarımı göstereceğim bakalım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar verir.Rabbim bu mubarek gunde nasip etsin hepimize insallah cok zor
Amin canim amin ❤İnşaAllah canım benim. Ben doktora gidiyorum şimdi. Hormon testi verdim. Ultrasonla baktı. Salı günü test sonuçlarımı göstereceğim bakalım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar verir.
2 senedir evliyim. Temmuzda ameliyat oldum dis gebelik sag tupum alindiSabretmek beklemek çok zor. Zaman geçmiyor. Kaç yıllık evlisin ? Ne kadar süredir bebek istiyorsun ?
Çok geçmiş olsun canım. Bu konu ile ilgili bir sürü yazan kişinin yorumlarını okudum. Rabbim istedikten sonra her şey kolay. Buradan birbirimize destek olalım ki zaman geçsin. İnşaAllah güzel haberlerini alırız. Birkaç gğn sonra. Adet geçmeden çıkmaz bence2 senedir evliyim. Temmuzda ameliyat oldum dis gebelik sag tupum alindi