• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar test tahmini?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyazgulbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
242
91
98
37
Kizlar ben nisanin dokuzunda kimyasal gebelik yasadim 15 gun kanamam oldu, 29nisanda birliktelik oldu ama kanama kesildikten sonra surekli kahverengi akintim.vardi. 6 mayista bir birliktelik daha oldu.iki gun once test yaptim negatifti bugun test yaptim silik pozitif ama 3. Dk da belirdi, simdi ben bu araca hic adet olmadim kahverengi akinti devam ediyor, sizce ben 29 nisandami gebe kalmisimdir? Yoksa 6 mayistami ekte testin fotosuna bkip bir tahmin yurutebilirmisiniz?
_20200515_003311.JPG
_20200515_003311.JPG

Kizlar ben nisanin dokuzunda kimyasal gebelik yasadim 15 gun kanamam oldu, 29nisanda birliktelik oldu ama kanama kesildikten sonra surekli kahverengi akintim.vardi. 6 mayista bir birliktelik daha oldu.iki gun once test yaptim negatifti bugun test yaptim silik pozitif ama 3. Dk da belirdi, simdi ben bu araca hic adet olmadim kahverengi akinti devam ediyor, sizce ben 29 nisandami gebe kalmisimdir? Yoksa 6 mayistami ekte testin fotosuna bkip bir tahmin yurutebilirmisiniz? Eki Görüntüle 2635249 Eki Görüntüle 2635249
6 mayıs

6
Kizlar ben nisanin dokuzunda kimyasal gebelik yasadim 15 gun kanamam oldu, 29nisanda birliktelik oldu ama kanama kesildikten sonra surekli kahverengi akintim.vardi. 6 mayista bir birliktelik daha oldu.iki gun once test yaptim negatifti bugun test yaptim silik pozitif ama 3. Dk da belirdi, simdi ben bu araca hic adet olmadim kahverengi akinti devam ediyor, sizce ben 29 nisandami gebe kalmisimdir? Yoksa 6 mayistami ekte testin fotosuna bkip bir tahmin yurutebilirmisiniz? Eki Görüntüle 2635249 Eki Görüntüle 2635249
Mayıs olsa bu kadar cabuk cikmaz ve bence yarin bi test daha yap.bak bakim koyulasma varmi diye bide bekletmeden hastaneyr git bence

Arkadaşlar yazmış, ben de yazayım. Ben de düşük yaptım ama iki ay beta değerim sıfırlanmadi. Testlerde pozitif çıktı. Demem o ki çok heveslenmeyin 😞ben bilmiyordum bu durumu ve heveslenmistim.

Arkadaşlar yazmış, ben de yazayım. Ben de düşük yaptım ama iki ay beta değerim sıfırlanmadi. Testlerde pozitif çıktı. Demem o ki çok heveslenmeyin 😞ben bilmiyordum bu durumu ve heveslenmistim.
Bende soyledım arkada canım heveslenp uzulmesn die canım hepmz yasadık benm de hala yüksek mesela ama kürtaj dan sonra 2 aya anca düzelir dedi doktor

Bende soyledım arkada canım heveslenp uzulmesn die canım hepmz yasadık benm de hala yüksek mesela ama kürtaj dan sonra 2 aya anca düzelir dedi doktor
Doğrudur evet ne yazık ki beta hemen düşmediği için yanıltıyor. Rabbim hepimize hayirlisisiyla gönlümüzdekini versin inşallah :)

Umut vermek istemiyorum ama ben iki kere kimyasal gebelik bir de normal gebelik ve düşük yaşadım bu normal gebelik gibi olmuyor değerleri çabuk sıfırlanıyor. Yani bence tekrar gebe olabilirsiniz 29 Nisandan 🥰🤲

Ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonra adet gördüm ve 6 mayısta gebe kaldığımı düşünüyorum şu an aynı attığınız görseldeki gibi silik cizgi çıktı bende de , belki fikir olur

Back