Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci çizgiyi görüyorum kan testi verin isterseniz net sonuç çıkarkızlar merhaba az önce test yaptım ve sonuca çok şaşkınım o kadar uzun zamandır bunu istiyordum ki gerçek mi diye düşünüyorum ilk gebeliğim de erken doğumla bitti o yüzden uzun zamandır istiyordum ama olmadı sizce var mı bişeyEki Görüntüle 3491359
yarın gidip vereceğim umarım Allah herkesin gönlüne göre verirgözle görülür bir şey var canım hayırlı olsun bence kan ver yarın
umarım vardır Allah herkese nasip etsinBen ikinci çizgiyi görüyorum kan testi verin isterseniz net sonuç çıkar
var gözüküyor canım adetinin kaçıncı gün gecikmesiydi
1 gün geçikti ama normalde pcos var çokta düzenli değil bu testi içime doğdu yaptımvar gözüküyor canım adetinin kaçıncı gün gecikmesiydi
çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur yarın kan vereceğim umarım iyi çıkarHayırlı olsun şimdiden
Umarım vardır var görünüyor, çıkar diye düşünüyorum Pcosmuşsun kaç gün döngün?kızlar merhaba az önce test yaptım ve sonuca çok şaşkınım o kadar uzun zamandır bunu istiyordum ki gerçek mi diye düşünüyorum ilk gebeliğim de erken doğumla bitti o yüzden uzun zamandır istiyordum ama olmadı sizce var mı bişeyEki Görüntüle 3491359
inşallah kan verdim bekliyorum döngümün süresi değişiyor bazen çok uzun sürüyor 40 50 gün ama 2 aydır 30 yada 30 u biraz geçiyor bende son aya göre düşünerek test yaptım öylesineUmarım vardır var görünüyor, çıkar diye düşünüyorum Pcosmuşsun kaç gün döngün?
evet 209 çıktı hamileyimçıktımı sonucun canım.
2 gün sonra tekrar kan vereceğim umarım sağlıkla artarevet 209 çıktı hamileyim
ayy cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahhhhevet 209 çıktı hamileyim
Hayırlı olsuun belirtilerin nelerdi?evet 209 çıktı hamileyim
teşekkür ederim canımHayırlı olsun şimdiden
amin inşallah çok teşekkür ederimayy cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahhhh
teşekkür ederim benim çok belirtim yoktu biraz koku hassasiyeti ve hafif tiksinti olduHayırlı olsuun belirtilerin nelerdi?