- 5 Şubat 2025
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi Gulsum_2200
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miTest sonucu yazan yerde 1676 yazıyor tebrikler![]()
Yaaaaa kendiliğinden mi oldu tebrik ederimGerçekten mi
2 buçuk yıldır olmuyordu testten de birşey anlamadım negatif yazdığı için oturup ağladım sonucu görünce
İkilemde kalmıştım adetim 5 gün gecikti hafif belirtiler oluyor diye kan vermiştim sonuç negatif yazınca öyle düşünmüştüm çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBeta değeriniz yüksek hamilesiniz![]()
Yaaaaa kendiliğinden mi oldu tebrik ederim
Maşşallah olmuş sonunda darısı benimde başıma.Gidip görmediğim doktor kalmadı birisi prolaktin yüksek dedi birisi demir eksik dedi çoğu da Küçüksün daha dedi moralim bozuk şekilde umutlu şekilde 2 buçuk yıl geçti gitti
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkcakla kucağına alırsın o değer aralıkarını gösteriyor ☺Gerçekten mi
2 buçuk yıldır olmuyordu testten de birşey anlamadım negatif yazdığı için oturup ağladım sonucu görünce
Aynen 17 de evlendim de ilk düşük oldu sonra birdaha olmadı şimdiye kadar19yasinsasin 2bucuk yildirda gebelik için doktora mı gidiyorsun
Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun canım inşallah sağlıkcakla kucağına alırsın o değer aralıkarını gösteriyor ☺
İnşallah hayırlısıyla size de rabbim bu duyguyu yaşatsınMaşşallah olmuş sonunda darısı benimde başıma.
Pazartesi gitseniz keseyi görürsünüz.
Üzüldüm erken olmuş biraz... Hayırlısı olsun inşallahAynen 17 de evlendim de ilk düşük oldu sonra birdaha olmadı şimdiye kadar
Siz 30 da evlendiniz herhalde bir de üzüldüm yazmışsınızÜzüldüm erken olmuş biraz... Hayırlısı olsun inşallah
İlk gebelik düşük olması çok normalmiş kromozom hataları diyorlsr Allah’ın izniyle bu gebelik çok güzel geçer canım benimAynen 17 de evlendim de ilk düşük oldu sonra birdaha olmadı şimdiye kadar
İlk gebelik düşük olması çok normalmiş kromozom hataları diyorlsr Allah’ın izniyle bu gebelik çok güzel geçer canım