• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test pozitif kan negatif başına gelen varmı?? Ve adetimin üzerinden 1 hafta geçti

cekkmezcanan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2024
42
11
8
25
Kızlar merhaba buraya yükleyeceğim 3.idrar testi pozitif gösteriyo ama kanda negatif ve adetimin üzerinden 1 hafta geçti ultrasonda bile baktırdık doku kalınlaşması yok dendi bana bi yardmcı olun lütfen?? Hiç böyle başına gelip te hamileliğini öğrenen varmı cuma günü bir kan verdim <0,6 çıktı

Eklentiler

• IMG_9960.jpeg
    IMG_9960.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba buraya yükleyeceğim 3.idrar testi pozitif gösteriyo ama kanda negatif ve adetimin üzerinden 1 hafta geçti ultrasonda bile baktırdık doku kalınlaşması yok dendi bana bi yardmcı olun lütfen?? Hiç böyle başına gelip te hamileliğini öğrenen varmı cuma günü bir kan verdim <0,6 çıktı
Kan testi kesin sonuç veriyor. Tekrar kan testi yaptırabilirsiniz

2,3 gibi bir sayı çıksa belki olabilirdi. Gebeliğiniz çok yeni olmuş olurdu iki gün sonra tekrar kan verdiğinizde katlanmışsa hamile olurdunuz zatende. 0.6 negatifin negatifi
Beta hcg sizde şuan 0 yani
Hamile olma ihtimaliniz yok

Testin markası ne canım

Hayatım ben 2 ay önce bu testten yaptım artimed markaydı bende de böyle çıkardı hemen gidip kan verdim sonuç negatif çıktı. Sonra buradaki yorumları okuyunca çok yalan sonuç çıkaran bir test olduğunu anladım sende başka marka kullan bence ordan tekrarla

Hayatım ben 2 ay önce bu testten yaptım artimed markaydı bende de böyle çıkardı hemen gidip kan verdim sonuç negatif çıktı. Sonra buradaki yorumları okuyunca çok yalan sonuç çıkaran bir test olduğunu anladım sende başka marka kullan bence ordan tekrarla
Tamam bugün bi öyle deneyim ozaman çok teşekkür ederim

Kızlar cidden artı medi kullanmayın baya yanıltyomuş ben testin üçüde pozitif çıkınca çok ümitlenmiştim demekki yanılgı payı çok fazlaymış 😀 bugün kan verdim gene negatif çıktı çünkü

Back