Kızlar test mi bozuk ben mi hamileyim ?

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.897
4.111
658
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Internetten 50 tane gebelik testi siparisi vermistim. Haliyle test cok oldugu icin uc bes yapmaya basladim. Iki uc tane yaptim onlarda hicbirsey cikmadi. Aradan birkac gun gecti dur bi yapayim dedim ama ilginctir ki kizardi test. Yani ikinci cizgi de cikti. Adetim biteli iki hafta oluyor. Hamile olmam imkansiz gibi geliyor cunku yeni adet oldum ama neden boyle oldu ki ? Birde testin kirmizi yeri yayilmaya baslamis yani duzenli bir kirmizilik yok sanki. Testin markasi Laboquick. Hic bu markadan hamile olmadigi halde kirmizi cizgi goren var mi ? Test mi bozuk yoksa ben hamilemiyim ? Yumurtlama gununde kizarir mi boyle ?
Testin resmini asagiya koyuyorum bir bakip yorum yapabilir misiniz ?

Eklentiler

• 20170916_205728-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 2.020
O çizgi hiç bi şekilde çıkmaz gebelik yoksa tekrar yapsaydın Yen'i bir test ile.Çizginin bozuk olması düşündürücü tabi idarırı fazla damlatmış olabilir misin umarım vardır bebeşin Mini_mini

Bence test bozuk bendede olmuştu bozulmuş

idrar fazla gelmiş sanırım yada bozuk

Kızlar sizce test bozuk mu yoksa ümitlenmeli miyim

Eklentiler

• E9635921-BE1D-4015-93C0-8EE0C05677BE.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 333
Canım seni kırmak istemem ama bozuk gibi duruyor test yoksa adetten 15 gün sonra bu test böyle çok kırmızı olarak pozitif çıkmaz diye biliyorum. Inşallah kısa zaman sonra gerçek pozitif çıkar ve bebeğin olur.

Bozukmus test canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…