• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test bozukmu sizce

Gamze1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
147
11
13
26
Kızlar bi bakar.isiniz testte bozukluk varmı? 20200226_142410.jpg

Kızlar bi bakar.isiniz testte bozukluk varmı?Eki Görüntüle 2596774
Benimde boyle cikmisti 2.testi almistim hamile cikmistim sonucta diger bolgede kirmizilik var bodaginikta olsa silikte olsa hamilesiniz cunku aynisi bndede oldu yeni hamilryseniz bi jac testte negatif cikabilir adetiniz geciktimi

Testlerle uğraşmayın bence aldatıcı olabiliyor adet geciktiği zaman kan testini öyle ya da böyle vericeksiniz gidin kan testi yaptırın 💉

Benimde boyle cikmisti 2.testi almistim hamile cikmistim sonucta diger bolgede kirmizilik var bodaginikta olsa silikte olsa hamilesiniz cunku aynisi bndede oldu yeni hamilryseniz bi jac testte negatif cikabilir adetiniz geciktimi
5 tne test yaptım hepsi tek çizgi cıktı canım bi bu böle cıktı peşine bitane dha aldım yaptım o da tek çizgi. Eczacıya sordum test bozuk dedi

5 tne test yaptım hepsi tek çizgi cıktı canım bi bu böle cıktı peşine bitane dha aldım yaptım o da tek çizgi. Eczacıya sordum test bozuk dedi
Aynı gün arka arkaya yapmasaydin. Sabah idrarı daha iyi sonuç verir. Yarın tekrar dene bence ama sabah uyanınca. Bana hamilelik var gibi geldi. Gecikme var mı yoksa henüz bat gelmedi mi

Test bozuk evet ama Sabah ac karna ilk idrarla guvenilir bi testle yapmanizda fayda var . Cunku ikinci cizginin oldugu yer dagilmis bozukta olsa insana bi ihtimal dedirtiyo

Adetim 9 gün geçti canım. Doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım . Geçen ayda 12 günüm geçti O yüzden

Gebelik olsa bence ikinci yaptığım testte te ikinci çizgi çıkma ihtimali vardı .
Çünkü toplam 6 test yaptım. Illa ki birinden birinde çıkardı yarın hastaneye gidicem zaten

Kızlar bide çok afedersiniz sarı akintim. Oluyor az az adet belirtisi mı acaba . Herkes adet olacaksın o yüzden oluyor diyor

Back