• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tekin acarda satılan "solissima" parfüm kullanan var mı?

degisimgerek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
739
1.319
43
Bugün birinde kokladım, bildiğiniz takip ettim adını sormak için bayanı sapık sanmıştır :oops: En son adını sordum dayanamayım, solissima dedi gitti. şimdi t. acara baktım fiyatı 27 tl ye düşmüş. ama baktım bir sürü çeşidi var, hangisini alsam bilemedim. kullanan var mı, kalıcı mı ya da kullanıyorsa hangisini tavsiye eder? bi de burda bayağı uygun parfümler vrmış ya maaşımı yatırcam buraya kocam boşicak gene dellendim parfümleri görünce:D

Tekin Acardan almanı tavsiye etmem.Ben orada çok sorun yaşadım.Eski tarihli parfüm satıyorlar.Hatta şikayet sitelerini bir oku,sahte ürün bile varmış.

aaa iyi ki söyledin. araştırmamıştım hiç. hevesim kursağımda kaldı, ama inan parfüme para dökme dürtüme su serptin biraz :) bu aralar fena açıldım...

aaa iyi ki söyledin. araştırmamıştım hiç. hevesim kursağımda kaldı, ama inan parfüme para dökme dürtüme su serptin biraz :) bu aralar fena açıldım...
tekin acarın müşteri memnnuniyeti sıfır..onun yerine sevil veya sephora tercih etmeni öneririm mağaza olarak..
internettende mizu misspera uygun oluyor.

Tekin acara bikaç defa gittim hatta parfüm bile aldım ama o çalışanlarının suratsızlığı,ilgisizliği sanki oranın sahibiymiş gibi saçma sapan tavırlar yüzünden bi daha adım atmadım zaten aldığım parfümde su gibiydi bilemiyorum orjinalmiydi ama illa mağazadan alırım dersen sevili öneririm

Back