kızlar tefalin bu takımını alıyorum bu ay nasıl sizce??

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
Ürün Bilgileri
•28cm
•18cm-2L
•20cm-3L
•22cm-3,9L
•24cm-5L
•Paslanmaz çelik
•Kolayca taşıyabilmek için ergonomik saplar
•Ölçü işaretleri sayesinde başka bir ölçüm aletine gerek kalmadan su koyabilme
•Cam kapak sayesinde pişirme aşamaları kolayca izlenir
•İndüksiyon ocaklar için ideal taban

bu takımı uzun zamandır istiyordum canlı olarakta gördüm beğendim ama tefalin çelik konusunda ki durumu nedir bilmiyorum fikirleriniz neler
ha bu arada days in colors tan örgü battaniye seti alıcam bide evtekstilibul.com dan bu site hakkında bi bilginiz varmı bide sağlam mı

yani site sağlammı :))

Eklentiler

• $tff.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
kızlar hiç mi fikri olan yok ya

Tefal'in çelik tenceresini öven duymadım,
ama kötü diyeni de duymadım..
Pek tercih edilmiyor olabilir..

Benim Jumbo çeyiz setinin içindeki çelik tencere setim var sadece..
Ama iki kişi için kullanılmayacak kadar büyükler..
Ancak misafir gelecekse kullanılacak..
Sende Tefal'i set olarak almasan..
Küçük boylarından alsan,
ileride memnun kalırsan setini tamamlasan daha iyi olur sanki..

Son düzenleme:
hisarın ve emsanın çelik tenceresini tefalin teflonlarını tek gecerim. siteyi bilmiyorum ama canım days in colors ın battaniyeleri güzel 1.5 yıldır kullanıyorum yıkadım hatta renklerinde hic bisi olmadı.

fikirleriniz için sağolun kızlar ama bunları yakından gördüm boyutları güzeldi tabiki teflonları kadar iyilermi bilmiyorum sağlam geldi bana ama çelikte daha iyi isim yapmış markalarıda bi gözden geçirmeli sanırım

Ben uzun zamandir tefalin hem bu celik tenceresini, hem de metal sapli olan celik tenceresini kullaniyorum. İkisinden de cok memnunum, hem lezzet hem de pisirme bakimindan ben tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…