kızlar tecrübe konuşsun neye ihtiyacım var bi bakar mısınız :))

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
Kızlar şimdi bu blender seti mikser seti ikiside aynı gibi bu ikisi arasnda ne fark var hala çözemedim. Ikisinde de doğrayıci blender mikser var.
http://m.n11.com/tupperware-super-s...gclid=CKvIsvK0u8sCFXEz0wodDqIHxg&gclsrc=aw.ds
Benim ceyizimde tupperdan aldığım b ürün var. Bu süper şefte doğrama görevi görüyor. Bu şekilde set halinde almasamda standli bi mikser ile el blenderi alsam nasıl olur sizce. Doğrayıci için elimdeki ürün yeterli olur mu. Başka bi doğrayıci da lazmsa cok pahalıya çıkmaması için set halinde almak daha mantıklı galiba. Bir de bunların dışında mutfak Robotu ne işe yarıyor kızlar. Cok soru sordum Özür dileyerek cevaplarınızı bekliyorum :))) ♥♥

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-12-17-27-36.png
    165,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Pahalı değil mi normal blender seti 100-150 lira arası birşey bence gerek yok. Çok çok gerek duyarsan evlenince alırsın bence :)

Pahalı değil mi normal blender seti 100-150 lira arası birşey bence gerek yok. Çok çok gerek duyarsan evlenince alırsın bence :)
Hepsini ayrı ayrı alınca daha pahalıya çıkıyorya onu demek istedim yoksa her şey çok pahalı oluyor ya sorma :)) ama blender ve mikserde kesin olmasi gereken şeyler. Dograyici olarak onunla idare edebilirim aslında :)

Benim blender set mikser doğrayıcı birde çorba ezmek için aleti var adını bilmiyorum :)

Ben 150 tl ye almıştım. Gayette kullanışlı :)

i006, post: 45584985, member: 607978"]Ben 150 tl ye almıştım. Gayette kullanışlı :)[/QUOTE]
Seninkinin markası ne canm. Bide o çorba ezmek için olana blender deniyor bildiğim kadarıyla :) Güle güle kullan darısı başıma inşallah :))

remsesd, post: 45596612, member: 730723"]Valla biz çok memnunuz ama bilemiyorum belki derin olmayan bi kapta karistirdiginiz için sicramistir[/QUOTE]
Haklısınız oda olabilir tabi ben kullanmadm sonuçta. Cok sağolun aklımda olucak yorumunuz :))

Ben de şu fikri verebilirim blender setlerinde ne kadar cirpici aparati olsada onu örneğin kek yaparken kullanamazsiniz motoru yanar 10-15 sn den fazla calistiginda koku gelmeye başlıyor dinlendirerek çalıştırmak gerek onun yerine bi çubuk blender birde mikser almak daha mantıklı illa pahalli bisi olmasina gerek yok bizde king marka bi mikser var 5-6 yıldır kullaniyoruz hiç problem çıkarmadı çubuk blenderlarda corba ve sütlü tatlilarda muhakkak gerek oluyo bana göre tabi tercih sizin..

[QUOTtatli_bela, post: 45648712, member: 89367"]Ben de şu fikri verebilirim blender setlerinde ne kadar cirpici aparati olsada onu örneğin kek yaparken kullanamazsiniz motoru yanar 10-15 sn den fazla calistiginda koku gelmeye başlıyor dinlendirerek çalıştırmak gerek onun yerine bi çubuk blender birde mikser almak daha mantıklı illa pahalli bisi olmasina gerek yok bizde king marka bi mikser var 5-6 yıldır kullaniyoruz hiç problem çıkarmadı çubuk blenderlarda corba ve sütlü tatlilarda muhakkak gerek oluyo bana göre tabi tercih sizin..[/QUOTE]
Evet bende böyle düşünüyorum zaten bu doğrayıci yeter bana. Cok sağolun yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…