Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar Tavsiye krem lütfen bakın :/

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

thegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
15
0
Kızlar benim tam olarak bademcik bölgemde(2sindede) sivilceler var ve yayılıyor. çene bölgemde sivilceler çıkıyor ve iltihaplı. Ayrıca beyaz beyaz yağ bezeleri var içi dolu. Bana önereceğiniz bir krem var mı veya jel cilt tipimi bilmiyorum ama yağlı değil çok kuru da değil fiyatı ne olursa olsun artık kurtulayım ya şunlardan Bir de güzel bir nemlendirici önerirmisiniz. Teşekkür ederim şimdiden hepinize:93:

ben sana bir cilt doktoruna gitmeni tavsiye ederim anladığım kadarıyla bayağı kötü olmuş cildin iyi bir cilt doktoruna gitmen ve onun dediklerini yapman daha mantıklı benim de bir yıl önce bütün yüzüm ve boynumda büyük iltihaplı sivilceler çıktı ne yaptımsa geçiremedim ve ilk başta yapmam gereken şeyi en sonda yapıp doktora gittim verdiği ilaçları düzenli kullandım sivilcelerim geçti izleri içinde ellezza salyangoz kremi kullandım şimdi cildim eskisi gibi pürüzsüz vakit kaybetmeden doktora git kendi başına yanlış birşey yapma sonra sivilceden daha büyük dertler açarsın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…