Kızlar Tansiyonla ilgili sorularım var

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
36
kizlar bilenler beni aydinlatsin lütfen :1rolleyes:
ya gecen klinikte tansiyonumu ölctüm

145 / 72 cikti fisfisfis

nabzim da 63 cikti fisfisfis

sizce normalmi ?
ben pek anlamiyomda bu isten :bbo:

kücük normal ama büyük azıcık yüksek ama normal sayılır

biraz yüksek bence tansiyonun, nabiz normal. bendede yni sorun var tansiyonun birden cikiyor kendimi hic iyi hissetmiyorum ozaman anliyorum, limonlu su iciyorum hemen düsürüyor.dene istersen.

biraz yüksek bence tansiyonun, nabiz normal. bendede yni sorun var tansiyonun birden cikiyor kendimi hic iyi hissetmiyorum ozaman anliyorum, limonlu su iciyorum hemen düsürüyor.dene istersen.

ay yüksekmi dersin :çok üzgünüm:
niye öyle bilmiyorumki of of :çok üzgünüm:
hic farketmiyorum inanki fisfisfis
hmmm saol canim

sık sık mı bu şekilde çıkıyor tansiyonunuz?

eğer öyleyse yüksek tansiyonunuz var diye düşünüyorum. en kısa zamanda doktora gidip size uygun tansiyon ilaçlarını öğrenin.

yok cnm tansiyonum yüksek degil
zaten ozamanda yüksek degilmis , normalmis
ozamanlar pek bilmiyorumda simdi biliyorum

140 olan büyük tansiyonunuz yüksek bir tansiyondur..

kimden öğrendiniz bilmiyorum ama ben bir hemşire olarak bunu söyleyebilirim..

entresan
hem soruyosunuz yorum bekliyosunuz sonrada yüksek değil ben hastanede çalışıyorum die kestirip atıyorsunuz...
tansiyonunuzda bir probleminiz varsa veya kuşkulanıyorsanız düzenli ölçümlerlerle belli olur hatta bunun için detaylı tahliller gerekebilir.Bende yüksek tansiyon ve ritm problemi var dilatrend kullanıyorum bence sağlık ihmale gelmez iyi bir muayene ve tahlil yaptırmanız tavsiye ederim
Geçmiş olsun sağlıklı günler

neresi enteresan, hastaneye ilk calismaya basladigimda ölcmüstüm, sonra sordum acaba bilenler varmi yüksekmi diye.
simdi ama haliyle hergün tansiyon ölctügüm icin ögrendim nesi dogru nesi yüksek diye.
o yüzden simdi biliyorum
hepinize tekrar tekrar tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…