• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar, tanışma, söz, nişan hepsi bir arada yardım edin!

meraklimelihat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
161
8
68
Ankara
erkek arkadaşım ankaralı, ben ankarada yaşıyorum ve ailem başka uzak bir şehirde. ben onun ailesiyle tanıştım, o benim annemle tanıştı annem ankaraya gelince. ama toplu olarak tanışma faslı olmadı aile arasında. nişan yapmaya karar verdik. ama o kadar yol git gel yapılmaz sürekli, hepimiz işe gidip geliyoruz ayarlamak sıkıntı.gidince tanışıp aile arasında evde yüzükleri takalım istiyoruz. sonrasında da salon tutup nişan yapmayacağız.
o yüzden ben yüzük takılırken ne giysem, sade abiye mi, düz bir etek gömlek mi, bohça yapılır mı, ikram olarak neler versek, herkese ufak hediye dağıtmak şart mı, takı olarak 2 ince bilezik, 1 pırlanta yeterli mi, salonda nişan yapmayacağız diye de pasta da kesmek gerekir mi? hepsinin aynı gün içinde olması da çok yorucu. daha aklıma gelmeyen onlarca sorular... nisan ayı gibi olacak inşallah nişan şimdiden telaşlandım.sizce çok mu önceden telaş yaptım. ayrıca ankarada elbise için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı, boyum çok uzun o yüzden elbiseler hep mini kalıyor bana, o yüzden maxi boy sade, şık birşeyler istiyorum.

Son düzenleme:
yerinde olsam güzel bi abiye giyerdim başka bir merasimin olmayacak sonuçta.. ikramlar adetlerinize bağlı biraz.. kuru pasta tarzı şeylerde verilebilir yada açık büfe tarzı meze dolma kek börek tarzı şeylerde olabilir.. pasta kesebilirsiniz hem tatlı yerine ikram edilir hemde merasim biraz uzar hoşluk olur.. fotoğrafçıyıda unutma muhakkak birkaç pozda olsa çektir hatta yerinde olsam dış çekim albüm yaptırırım elde kalan sadece onlar oluyo inan..

bohçayıda ufakda olsa yap bişeyler.. hediyeleşmek güzeldir.. takılar ev için yeterli bence ama adetlerinizi sen daha iyi bilirsin tabi..
çokda basite alma herşeyi hoş hatıraların kalsın biraz.

yerinde olsam güzel bi abiye giyerdim başka bir merasimin olmayacak sonuçta.. ikramlar adetlerinize bağlı biraz.. kuru pasta tarzı şeylerde verilebilir yada açık büfe tarzı meze dolma kek börek tarzı şeylerde olabilir.. pasta kesebilirsiniz hem tatlı yerine ikram edilir hemde merasim biraz uzar hoşluk olur.. fotoğrafçıyıda unutma muhakkak birkaç pozda olsa çektir hatta yerinde olsam dış çekim albüm yaptırırım elde kalan sadece onlar oluyo inan..

bohçayıda ufakda olsa yap bişeyler.. hediyeleşmek güzeldir.. takılar ev için yeterli bence ama adetlerinizi sen daha iyi bilirsin tabi..
çokda basite alma herşeyi hoş hatıraların kalsın biraz.

çok teşekkürler medoskop, haklısın abiye giymeye karar verdim. ikram olarak da pasta, baklava vermeye karar verdim. fotoğrafçı da güzel bir fikir; ama kiliste dış mekan çekimi yapmayabilirler, öyle profesyonel fotoğraf çekimi yapacak yer yok diye biliyorum. ben dış çekimi sadece düğün için düşünmüştüm. evde de olsa bol bol fotoğraf istiyorum. :)

erkek arkadaşım ankaralı, ben ankarada tek yaşıyorum ve ailem taa kiliste. ben onun ailesiyle tanıştım, o benim annemle tanıştı annem ankaraya gelince. ama toplu olarak tanışma faslı olmadı aile arasında. nişan yapmaya karar verdik. ama o kadar yol git gel yapılmaz sürekli, hepimiz işe gidip geliyoruz ayarlamak sıkıntı. kilise gidince tanışıp aile arasında evde yüzükleri takalım istiyoruz. sonrasında da salon tutup nişan yapmayacağız.
o yüzden ben yüzük takılırken ne giysem, sade abiye mi, düz bir etek gömlek mi, bohça yapılır mı, ikram olarak neler versek, herkese ufak hediye dağıtmak şart mı, takı olarak 2 ince bilezik, 1 pırlanta yeterli mi, salonda nişan yapmayacağız diye de pasta da kesmek gerekir mi? hepsinin aynı gün içinde olması da çok yorucu. daha aklıma gelmeyen onlarca sorular... nisan ayı gibi olacak inşallah nişan şimdiden telaşlandım.sizce çok mu önceden telaş yaptım. ayrıca ankarada elbise için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı, boyum çok uzun o yüzden elbiseler hep mini kalıyor bana, o yüzden maxi boy sade, şık birşeyler istiyorum.

öncelikle hayırlı olsun :) baya yoğun bi program seni beklio desene :) bence de evde giyilebilecek kadar sade ama bi okadar şık bir abiye tercih etmelisin ikramlar soğuk meze poğaça börek tarzı şeyler olabilir evde olduğu için! bohça sizin adetinizde nasıl bilmiorum ama biz sadece eşimle birbirimize hazırlamıştık. biz 6 kız kardeşiz onlara fazla gelir die aileye istememiştik :1: evlendikten sonra el öpmeye giderken ben küçük bohça tarzı hediyeler götürmüştüm kaynanama kayınpedere görümceme falan. fikir olsun diye sölemek istedim. ama nişan ayrı bi şekilde olmıcaksa o gün nişan yüzüğü de takılması gerekir diye düşünüyorum tabii aranızda nasıl anlaştınız bilmiorum çok karışmak istemem allah kolaylık versin :)

çok teşekkürler medoskop, haklısın abiye giymeye karar verdim. ikram olarak da pasta, baklava vermeye karar verdim. fotoğrafçı da güzel bir fikir; ama kiliste dış mekan çekimi yapmayabilirler, öyle profesyonel fotoğraf çekimi yapacak yer yok diye biliyorum. ben dış çekimi sadece düğün için düşünmüştüm. evde de olsa bol bol fotoğraf istiyorum. :)

dış çekim olmasa bile stüdyoda çektir yine biraz.. ve sana tavsiyem ev içinde fotodan anlayan bir veya iki kişi görevlendir sadece foto çeksinler.. yoksa çok karmaşa oluyo.. eğer stüdyo fotoğrafçısı yoksada füzel pozlar çektir evde ankarada photosopla bişeyler yapmaya çalışır fotocular..

birde nişan yüzüğü zaten takılır diye düşünmüştüm diğer arkadaş söyleyince farkettim nişan yüzüğüde takılmalı..

Back