Kızlar tanışma menüsü istiyorumm

Ojeli-Ejderya

.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
258
289
Kızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.

Trileçe yapacağım tatlı olarak. Tanışmada eli boş gelinmez baklava alacağım demişti sevgilim. Tatlılar bunlar. Tuzlu ikramlık olarak ne yapabilirim onun için yardım istiyorum.

Tabakta 4 çeşit olsa yeter diye düşündüğümden 2 çeşit tuzlu ikramlık yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl uygun olur bilmiyorum. Menü oluşturalım beraber lütfenn❤️

Not; düşüncelerim sabit değil. Nasıl uygun olacaksa o şekilde menü istiyorum sizden🥰

Kızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.

Trileçe yapacağım tatlı olarak. Tanışmada eli boş gelinmez baklava alacağım demişti sevgilim. Tatlılar bunlar. Tuzlu ikramlık olarak ne yapabilirim onun için yardım istiyorum.

Tabakta 4 çeşit olsa yeter diye düşündüğümden 2 çeşit tuzlu ikramlık yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl uygun olur bilmiyorum. Menü oluşturalım beraber lütfenn❤️

Not; düşüncelerim sabit değil. Nasıl uygun olacaksa o şekilde menü istiyorum sizden🥰
Biz 7 çeşit yapmıştık sarma peynirli börek poğaça birde tuzlu kurabiye şekerli bir kurabiye bir tatlı yapmıştım mozaik pasta yapmıştık

Off yazılanları görünce karnım acıktı 😂😂 yoğurtlu tavuklu arpa şehriye salatası üzerine biraz cips kırıntısı, sarma ve kesinlikle güzel bir börek çeşidi

Zeytinyagli sarma
Kiymali ucgen mini borek
Patates salatasi
Kandil coregi tadinda tuzlu bi kurabiye
Elmali turta🫠
Onlar tahinli kuru baklava getirmisti
Meksika fasulyeli bi salata daha vardi

Benim hatirladigim menum bu ama bana ugurlu gelmedi hsjsj
Haaa bi de starbucks kurabiyem vardi beniim ay o muthisti yarin yapim🥹🥹

benim anne tarafi arnavut .oyle durumlarda hemen ispanakli bogrek acarlar meşurdur .sonra yaprak sarmasi tuzlu kurabiye birtane daha salata eklerler ya makarna salatasi ya patates salatasi .canim cekti valla şimdi 🙂 hee birde mayali acma

Secelay bilak in ağızda dağılan tuzlu kurabiyesini şiddetle tavsiye ederim
Birebir tutuyor

Herkes gibi ben de sarma diyorum, sarmasiz olmaz.
Çok fazla gün tabağı gibi olmasın ama ya, kısır mısır . Mevlüt tabağı gibi de olmasin sarma baklava :)
Bence bol malzemeli kanepeler yapabilirsin, şirin uçlu kürdanlar alıp.
Bir kanepe yemiştim, tadı hala damağımda. kibrit kutusu kadar kızarmış ekmeğin üstüne lezzetli bir sürülebilir peynir, semizotu sanırım öyle çıtır bir yesillik, incecik füme somon, minnak çeri domates ve fesleğen vardı. Çok doyurucuydu ve lezzetliydi. Yıllar geçti tadı hala damağımda:) boyle bir şey de düşünebilirsin . Ya da ortada dursun kanepe tabağı, isteyen alsın

X