• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tam alışveriş sezonu

Tarotika

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
88
54
3
47
Selam kızlar,

Bazılarınız giyinmeyi bilmiyorum falan yazmışsınız tüyo isteyenler var anlayamadığım Türkiye gibi tekstil cenneti bi ülkede giyinecek şey bulamayacaksınız da nerede bulacaksınız anlayamıyorum. Hele de Ağustos ayı tam yazın bittiği artık fiyatların yarının altına indiği ayken Ağustos bitmiş Eylül gelmiş bence indirimleri kaçırmayın. Ben Dubai'de yaşıyorum orada herşey 5 kat pahalı aslında çeşit daha bol ama Türkiye daha ucuz ve kıyafet daha bol alınabilir. Elinizin altında her çeşit ve ucuz kıyafet var kıymetini bilmiyosunuz. Bu yaz Ankara'da 5 hafta geçirdim o kadar harika şeyler var ki. Eminim İstanbul da öyledir. Aldıklarımı saydım tam 65 parça şey almışım. Hayatımın en harika alışveriş sezonuydu kısacası. Her çeşit elbise var ayakkabı var ama yine de bakıyorum Türkiye'de kızlar çok iyi giyinmiyorlar. Derdiniz nedir sizin şekerim ya :-) Halinize şükredin bence tekstil cenneti bir ülkede yaşadığınız için. Bence seneye giyeceğiniz yazlıkları bu yazın sonunda alın modaya falan da inanmayın boş laf insan neyi kendine yakıştırıyorsa giymelidir.

İnşallah birilerine alışveriş ilhamı gelmiştir :-)

Selam kızlar,

Bazılarınız giyinmeyi bilmiyorum falan yazmışsınız tüyo isteyenler var anlayamadığım Türkiye gibi tekstil cenneti bi ülkede giyinecek şey bulamayacaksınız da nerede bulacaksınız anlayamıyorum. Hele de Ağustos ayı tam yazın bittiği artık fiyatların yarının altına indiği ayken Ağustos bitmiş Eylül gelmiş bence indirimleri kaçırmayın. Ben Dubai'de yaşıyorum orada herşey 5 kat pahalı aslında çeşit daha bol ama Türkiye daha ucuz ve kıyafet daha bol alınabilir. Elinizin altında her çeşit ve ucuz kıyafet var kıymetini bilmiyosunuz. Bu yaz Ankara'da 5 hafta geçirdim o kadar harika şeyler var ki. Eminim İstanbul da öyledir. Aldıklarımı saydım tam 65 parça şey almışım. Hayatımın en harika alışveriş sezonuydu kısacası. Her çeşit elbise var ayakkabı var ama yine de bakıyorum Türkiye'de kızlar çok iyi giyinmiyorlar. Derdiniz nedir sizin şekerim ya :-) Halinize şükredin bence tekstil cenneti bir ülkede yaşadığınız için. Bence seneye giyeceğiniz yazlıkları bu yazın sonunda alın modaya falan da inanmayın boş laf insan neyi kendine yakıştırıyorsa giymelidir.

İnşallah birilerine alışveriş ilhamı gelmiştir :-)

Merhaba.

Ovv 65 parça mı.

Alışveriş yapmayı çok sevmeniz bir yana alışveriş gurusu olmuşsunuz artık. :)

Sizden çok iyi alışveriş arkadaşı olur. :)

Bana da bir itici güç oldunuz. İhtiyaç listesi oluşturup, alışverişe çıkmam lazım.

Merak ettim, hangi mağazalardan alışveriş yaptınız acaba? Giyim / Ayakkabı / Çanta / Aksesuar

Sayabilir misiniz lütfen?

Merhaba.

Ovv 65 parça mı.

Alışveriş yapmayı çok sevmeniz bir yana alışveriş gurusu olmuşsunuz artık. :)

Sizden çok iyi alışveriş arkadaşı olur. :)

Bana da bir itici güç oldunuz. İhtiyaç listesi oluşturup, alışverişe çıkmam lazım.

Merak ettim, hangi mağazalardan alışveriş yaptınız acaba? Giyim / Ayakkabı / Çanta / Aksesuar

Sayabilir misiniz lütfen?

Alışverişte benim anladığım bir gerçek var. Öyle liste miste yaparak bu iş olmuyo. Çünkü ben mesela siyah dar bi etek aradım yok oğlu yok sanki siyah dar eteklere kıtlık gelmiş. Kafada bir şey ya da bir modelle bir mağazaya girilmez. En güzel alışveriş taktiği bence bol mağaza olan bir yolda bir gün geçirmek gireceksin giyeceksin cuk oturdu dediğin ne varsa alıp çıkacaksın işte alışveriş budur. Haa bi de gece elbisesi arıyorum ya da iş elbisesi arıyorum yok siyah pantolon lazım deyince de bulunmuyo girdiğin mağazada güzel üstüne oturan ama kırmızı bir etek mi var alacaksın aradığını aramak yerine komple yakışan ne varsa alıp çıkmayı tercih ediyorum çünkü kıyafet bol olunca zaten her zaman her ortama giyecek ne lazımsa dolaptan buluyosun canım :-) Benim taktiğim hep budur

Ama bu malesef maddi durumu iyi olanların yapabileceği bişey ben her yaz Türkiyeye turist olarak geliyorum ve alışveriş için ayırdığım bi bütçem vardır mutlaka. Ben giyimi insanın kendine yaptığı en iyi yatırımlardan biri olarak gördüğümden bir yaz alışverişe 3-4 bin dolar bile harcamayı para harcamak olarak görmem. Çünkü şunu anladım iş hayatında başarının ilk şartı özgüven ve özgüven de sadece iyi giyimliyken oluyo. Siz hiç hem paçoz hem de özgüveni yerinde bi insan gördünüz mü? Türkiye'yi bilemem ama Dubai'de klas giyinmeyen bir kadına kimse ofis işi vermiyor. İş hayatında güzel giyim diplomanın bile önüne geçiyor buna en iyi örnek benim lise mezunuyum ve Dubai'de harika kariyer yaptım büyük bir Amerikan şirketinde çalışıyorum Trump'ın şirketi bile çağırdı beni diplomaya bakan yok giyim ve özgüven herşeyin önüne geçiyor. Bence insanlar bu gerçeğin farkına varsınlar ve alışveriş için para harcamaktan asla kısmasınlar o para size başarı olarak kat kat gelecektir

Vay çok iddialıyız :)
Ben de üstteki üye gibi markalarını merak ettim. Bol seçenek kaliteli ve ekonomik çizgi denince hangi markalar geliyor aklına?

Vay çok iddialıyız :)
Ben de üstteki üye gibi markalarını merak ettim. Bol seçenek kaliteli ve ekonomik çizgi denince hangi markalar geliyor aklına?

Ben markaya pek takılmıyorum. Mangodan 300 e aldığım da olur çok ara sokakta ucuz bir dükkandan 20 liraya elbise aldığım da. Önemli olan kıyafetin yakışması. Bir de birşey tam yakışmışsa pahalı da olsa alıyorum. Kısacası birçok marka ya da markasız kıyafet var dolabımda. Ankara Kızılay'da genelde marka yok ya da ucuz markalar var çok dandik kıyafetler de gördüm onları almadım kıyafetin kumaşı da çok önemli benim için.

Back
X