Wbc 11.6
lym 2.16
mono 1.01
eos 0.051
baso 0.031
rbc 3.91
hgb 11.1
hct 34.1
mcv 87.2
mch 28.3
mchc 32.4
rdw 16.5
plt 296
mpv 7.25
pct 0.215
pdw 17.2
neu% 71.9
lym% 18.6
mono% 8.75
eos% 0.436
baso% 0.264
neu 8.34
liyadora saol canım benim..ilgin için teşekkür ederim ..bazıları kırmızı ve mavi çizgilerle belirtilmiş..sanırım onlarda bişeyler var..öptüm canım..
kırmızı kürelerin sayısı azalmış biraz ama büyüklükleri ve içeriğindeki hemoglobin normal
kanın biraz sulanmış
vücudun su tutmuş olabilir,çok önemli birşey yok tatlımŞeniz
çok saol canım benim ya..inan biraz su serptin içime..ben tahlillere bakıyom onlar bana:sm_confused:hiç bişey anlamadım..tahlilleri netten çıkardım..dr a gösteremedim..mesai bitmişti..mafoldumbenöptüm canım benim..çok saol..ŞenizŞeniz
canım benim ilginiz için çok teşekkür ederim..Rabbim eşine ve sana ne dileğiniz varsa onu versin hayırlısıyla tez zamanda..amiiinnn..aslında ben kanda gebelikte baktırdım diye biliyordum ama bakmamışlar...az değil tam 25 günüm geçti adetten..neyse tekrar teşekkür ederim canım..canım eşime sordum,eşim dr..için rahat olsun..:1hug:
canım benim ilginiz için çok teşekkür ederim..Rabbim eşine ve sana ne dileğiniz varsa onu versin hayırlısıyla tez zamanda..amiiinnn..aslında ben kanda gebelikte baktırdım diye biliyordum ama bakmamışlar...az değil tam 25 günüm geçti adetten..neyse tekrar teşekkür ederim canım..
Ne demek,lafı bile olmaz..beta hcg istiyorum de bir dahaki sefere...
inşallah canım.. baktırıcam tekrardan ..bu sefer sağlık ocağında vericem tahlili..öptüm canım benim...