bende pompayla bazen sağıyorum aslında evde izindeyim şu an ama bazen gerekiyo yalnız sağdığın sütü cam biberona koyma normalde cam biberon çok sağlıklı ama anne sütü hariicindeki sıvılara anne sütü cama konulunca zararlı hale geliyor, anne sütü için en iyisi polikarbon biberonlar ben o yüzden hem polikarbon hem cam bulunduruyorum sadece anne sütünü polikarbona koyuyorum, oda sıcaklığında yarım saat buzdolabında 72 saat saklayabilisin anne sütünü, ama biberonların temizliği çok önemli sık kaynatmak şart yoksa çocuk inatçı ishallere yakalanabiliyormuş, ısıtırken de mikrodalga kullanılmamalı benmari usulü ısıtılmalıymış, ukalalık yapmak istemiyorm yanlış anlamazsın inşallah ama bebişler hasta olmasın diye ne biliyosam paylaşmaya çalışıyorum bebişlere acayip zaafım var yaaaaaa okumaktan sıyıracam yakında :) zaten bu sitededeki pek çok kişi benim gibi galiba, olsun her şey onların sağlıklı büyümesi için valla ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum kısmetse, dışarıdan yese de anne sütü ilaç gibi..