- 26 Aralık 2016
- 748
- 474
- Konu Sahibi damlaainkorea
Kızlar selam sütün daha çok gelmesi için neler yapılmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli emzirmeli ilk önce. Her fırsatta bebeği al emzirKızlar selam sütün daha çok gelmesi için neler yapılmalı
Ya çok iyi geldi yorumunuz ♡ Allah razı olsun çok teşekkürlerSürekli emzirmeli ilk önce. Her fırsatta bebeği al emzir
Emdikçe gelir gelir de gelir bol bol emzir
İkincisi de artacağına inanarak emzir
Yenidoğansa zaten şuan süt artma diye bişey yok
Bebeğin ihtiyacı kadar gelir
Bebek doğar doğmaz kocaman midesi olmıuo
Kiraz kadar oluyor birkaç damlası yetiyor anlayacağın
Ama bebeğin midesi büyüdükçe sütün hızı,akışı,miktarı de artıyor
2,5 litre su iç en az
İncir kaynat dut kaynat
Şekerli ya bunlar süt yapıyor
Tavuk suyu çorba da güzel oluyor şöyle yağlı yağlı bütün bi tavuk kaynat suyuna çorba yap
Protein ağırlıklı beslen yani.
Ama sütüm yok diye düşünme
O süt var sende. Sürekli emzir
Ne demek Bebek ne kadarlıkYa çok iyi geldi yorumunuz ♡ Allah razı olsun çok teşekkürler
Canım benim çok sağol Allah uzun sağlıklı ömür versin sana bebeğine, yaşadığınız zorluklar kat ve kat huzur olarak dönsün ♡Merhaba. Benim bebeğim 45 gün yoğun bakımda yattı ve bu süre zarfında hiç emzirmeden süt sağdım ve iki şeyin faydasını gördüm.
1. Çok su içmek. Günde 4 litre bazen daha fazla içiyordum.
2. Moral bozmamak. Gerçekten moral bozup takıntı yapmak hiç işe yaramıyor. Sağlıkla büyüsün bebişiniz
50 günlük ♡Ne demek Bebek ne kadarlık
Ahhhhh gamsız olmak ve ben ahhhhh diyorum en ufak şeye ağlayan, empatiden artık kendini unutacak vaziyete gelen ben hele ki hamilelikten sonra bana ne oldu hiç bilmiyorum takıntıları olan aklına saçma sapan şeyler gelen biri oldum daha yeni yeni toparlanıyorum 50 gün oldu. Tavsiyen için çok teşekkür ederim bacımsuBacım en önce sürekli emzireceksin,sonra gamsız olacaksın,hiç bir şeyi kafana takmayacaksın,hep pozitif olacaksın,negatif insanların hepsini kapı dışarı edeceksin
He bide bol su iç.
Sonra ne yesen süt yapar zaten
Oy evet onu bende fark ettim sarılınca süt akmaya başlıyor çok teşekkürlerhepsiii var evet bide bol bol bebişinize sarılın bağrınıza basın, annelik hormonlarından dolayı artıyor :)
Çok teşekkür ederim ♡ huzurlu olmak biraz şimdilik zor gibi, elimden geleni deniyorum ama evham almış başını gidiyor. Allah yavruna ve sana uzun ömür sağlık versin inşAllah bir daha hiç zor gününüz olmasın ♡Çok su içmek
Bebişi memeye temas ettirmek
En önemlisi huzurlu olmak…
Benim kızım yoğun bakımdaydı çok bekledik dokunamadım. Sonrasında da emmesi çok zayıftı küçük olduğundan uzun süre ememedi. İnşallah sen yaparsın
Çok teşekkürler ♡Dut kurusu, kuru incir, tahin,bol yeşillik, bol su, sık emzirmek
Malt içecekler nelerdir acaba?Ben malt içeceklerin çok faydasını gördüm.
Rica ederim. Bol bol sütler olsun inşallahAhhhhh gamsız olmak ve ben ahhhhh diyorum en ufak şeye ağlayan, empatiden artık kendini unutacak vaziyete gelen ben hele ki hamilelikten sonra bana ne oldu hiç bilmiyorum takıntıları olan aklına saçma sapan şeyler gelen biri oldum daha yeni yeni toparlanıyorum 50 gün oldu. Tavsiyen için çok teşekkür ederim bacımsu
Amin sagolun ♡Rica ederim. Bol bol sütler olsun inşallah