Kızlar benim cildim çok yağlıydı,o yüzden siyah nokta sivilce çok çıkmasada pürüssüz bir cildim yoktu.Cildimi rahatlatmak için şu yönleri denedim eğer yağlı cildiniz var ise sabah ve akşam kükürtlü sabun kullanın,bunu düzenli yapın yağlanmayı dengeliyor,daha sonra cildimi yıkadıktan sonra saf limon suyu sürüyorum biraz yakıyor ama dayanıyorum sabah kalktığımda yumaşacık bir cildim oluyor ve haftada iki gün hem doğal hem kozmetik bir cilt bakımım var,ben sonuçtan çok memnunum.Şöyle elma havuç ve limonu çok küçük doğrayıp blendırda geçirdim hepsi için yarım kullandım çıkan su üstüne elma sirkesi bir çay kaşığı kadar bir kapakta gül suyu koydum.(hepsini araştırıp bu konuda çok bilgili bir güzellik uzmanına sordum) cildim yağlı olduğu için zeytinyağı koymadım ama yağlı bir cilde sahip değilseniz yapabilirsiniz.Bunu hafta da iki kere iki gün araylada gratisten aldığım oksijen maskesini kullanıyorum cildi anlık temizliyor ama en azından ciltteki bütün kirleri yok ettği için içim rahat öyle çok mucizevi bir ürün değil ama benim işimi görüyor fiyatıda en fazla 3 lira falandır.iki haftadır bunu yapıyorum sivilce izlerim çillerim gözle görülür azaldı cildim normal bir cilde dönüyor ve bana baktıklarında hep yüzüne ne kullanıyorsun diyorlar :))
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Maske Tarifleri Kızlar süper bir cilt bakımı tarifi veriyorum
- Konu Sahibi sella9894
- Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta