• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sumuksu akinti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaşlar ben aralık 9da adet oldum bitti bittikten 10 gun sonra yumurta aki gibi akıntı geldi her ay gelir ama bu sefer fazla geldi ondan bigün once ilişki oldu ama geri çekilme ile korunuoz 2 cocugum var adetime 5 gün olacak gecikeli korkuyorum acaba hmileolabilirmiyim yumurta aki kivamındaki akıntı neden olabilir birde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben aralık 9da adet oldum bitti bittikten 10 gun sonra yumurta aki gibi akıntı geldi her ay gelir ama bu sefer fazla geldi ondan bigün once ilişki oldu ama geri çekilme ile korunuoz 2 cocugum var adetime 5 günfalan var korkuyorum acaba hmileolabilirmiyim yumurta aki kivamındaki akıntı neden olabilir birde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz

Geri cekilme yontemi bir korunma yontemi degildir hamilelik olabilir regl gecikmesini bekleyip test yapmalisiniz

Yazacak olan varmii

O akıntı yumurtlama döneminde olduğunu gösterir

Su an halen beklirum beklenen adet gunun Ne Zaman inşallah canım

anımız an be an değişiyor

adet oldum ne yazıkkı , geçen 10 adet olmuştum bir kaçgundur leke geliyordu ayın 13-14 beklerim sonra dr giderim diyordum ,

2 saattır gelmeye başladı ,

allah büyük ne diyelim

anımız an be an değişiyor

adet oldum ne yazıkkı , geçen 10 adet olmuştum bir kaçgundur leke geliyordu ayın 13-14 beklerim sonra dr giderim diyordum ,

2 saattır gelmeye başladı ,

allah büyük ne diyelim
Insallah en kısa zamanda kalirsin canim bende bekliorum nezamandi beklenen adet gunun

Insallah en kısa zamanda kalirsin canim bende bekliorum nezamandi beklenen adet gunun

yanlış yazmısım canım 10 aralıkta adet oldum enson zaten tüp bebek tedavisi olmuştum negatifi 10 aralıkta öğrenmiştik ,

4-5 ocaktan beri leke geliyordu dun tamamen başladı ,

benım çok şükür bir kızım var ona kardeş istiyorduk , olmuyor kısmet

Back