Tarçının zararlı olduğunu kim söylediKızlar şuan maksimum 1 haftalık hamileyim tarçınlı kek yedim bunun ciddi bir zararı olur mu genel olarak tarçın zararlı mı olur gebelikte
Kanda bundan önceki kaybettiğim bebeği mi 2 günlük iken öğrenmiştim doktor öyle dedi dün hamile kalmışsın bugün öğrendin diye Tarçını da kardeşim dedi doktoru kullanma diye sonradan netten baktım orda da yazıyor du riskli diyeTarçının zararlı olduğunu kim söyledi?
3hafta dersiniz anlarımda 1haftalığı nasıl ögrendiniz?
1 değildir 4 haftadır. Ohoo tarçından da düşerseKızlar şuan maksimum 1 haftalık hamileyim tarçınlı kek yedim bunun ciddi bir zararı olur mu genel olarak tarçın zararlı mı olur gebelikte
Teşekkür ederimDört haftalık gebesinizdir. Bir dilim tarçınlı kekten bir şey olmaz. Bir kepçe falan koyduysanız başka. Sağlıklı bir gebelik dilerim.
Doktor dün hamile kalmışsın mı dedi allah allah, beta hcg çok düşüktür yeni yükselmeye başlamış anlamında demiştir onu şimdi de 4 5 haftalıktır muhtemelen, tarçınlı kekten bir şey olmaz, hiç yenmemesi gereken yiyecekler haricinde hiçbir şey yemek sıkıntı değil.. her gün her öğün yemedikten sonra..Kanda bundan önceki kaybettiğim bebeği mi 2 günlük iken öğrenmiştim doktor öyle dedi dün hamile kalmışsın bugün öğrendin diye Tarçını da kardeşim dedi doktoru kullanma diye sonradan netten baktım orda da yazıyor du riskli diye
İnşallah birşey olmaz peş peşe 2 çocuk kaybettim hâliyle korkuyorum biraz1 değildir 4 haftadır. Ohoo tarçından da düşerse
Evet 12 idi BTHCG bundan önceki gebeliğim deDoktor dün hamile kalmışsın mı dedi allah allah, beta hcg çok düşüktür yeni yükselmeye başlamış anlamında demiştir onu şimdi de 4 5 haftalıktır muhtemelen, tarçınlı kekten bir şey olmaz, hiç yenmemesi gereken yiyecekler haricinde hiçbir şey yemek sıkıntı değil.. her gün her öğün yemedikten sonra..
Allahın izni ile bir şey olmaz, ben kaç kase tarçınlı sütlaç yedim hatırlamıyorum olsa bana olurduİnşallah birşey olmaz peş peşe 2 çocuk kaybettim hâliyle korkuyorum biraz
Mümkun değil gebeligi ögrenirken en erken 3 4haftadır doktoru yanlış anlamadıysan degiştir dün hamileymişsìn bu gün duşurmuşsun diye hiç bir doktor söylemez böyle saçmalıkmi olur.Kanda bundan önceki kaybettiğim bebeği mi 2 günlük iken öğrenmiştim doktor öyle dedi dün hamile kalmışsın bugün öğrendin diye Tarçını da kardeşim dedi doktoru kullanma diye sonradan netten baktım orda da yazıyor du riskli diye
Doktor dün hamile kalmışsın bugün öğrendin dedi bundan 2 ay sonrada zaten bebeğin kalbî durdu . Ki doktoru da net anladım eminim kendimden .Mümkun değil gebeligi ögrenirken en erken 3 4haftadır doktoru yanlış anlamadıysan degiştir dün hamileymişsìn bu gün duşurmuşsun diye hiç bir doktor söylemez böyle saçmalıkmi olur.
Geçmiş olsun kaç haftada düşük gerçekleşti?Doktor dün hamile kalmışsın bugün öğrendin dedi bundan 2 ay sonrada zaten bebeğin kalbî durdu . Ki doktoru da net anladım eminim kendimden .