Pahali ama coook bayildiysam alirdim guvenmiyorum kendime:)) ama ben tabaklara cok isinamadim cnm o fiyata daha orjjnal bisiler bulabilirsin sanki
Tesekkur ederimm, dediginiz takimi bulamadim varsa fotosunu koyabilir misiniz yada linkini?pek benim sevdiğim desenler değiller ama eğer sen çok sevdiysen 2 tane kahvaltı tabağı alabilirsin. Kelebek deseni çok popüler esse de bile bunları tamamlayacak mini tabaklar vs bulunabilinir. veya yerel dükkanlarda da bulunabilinir, ben çok denk geldim.
Hatta karacada günlük ,kare , 27 parça, kelebekli yemek takımı var hatta indirmli şu an. benim de günlük yemek takımı ihtiyacım var, gezerken gördüm. Kayık tabağı da var. Servis tabağını kahvaltı tabağı olarak kullanabilirsin :)
İnternette bulamadım ben defotoğraf da çekmemeiştim. Karaca'nın Tepe Nautilus mağzasında gördüm ama. İnstagramda da sık sık gördüm. Çapa daki karaca mağzasında da var. Kare formlu bir yemek takımı. Kelebekleri sizin fotoğaftaki gibi renkli değil ama gri sedefli gibi ( Böyle anlatınca çirkin gibi oldu ama çirkin değil kesinlikle çok kibar, ben pek tasvir edememumarım rastlarsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?