• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar şu tabağa bi bakar mısınız çok kararsız kaldım

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103
Haftasonua avmlerde gezerken karaca'da bu kelebekli kare tabakları gördüm ve bayıldımm:KK200:Ama vazgeçirdiler beni çok pahalı diye, elimde tuttuğum kare servis tabağı 25 liraydı:eek: Bide bunun küçük pasta tabağı vardı modeli aynı ama kenarları damasızdı , o da 15 liraydi. Ben bu büyük tabaklarından 2 tane(kahvaltıda kullanmak için) , küçük pasta tabaklarındanda (onların fotosunu çekmeyi unutmuşum) 4 tane alayım diye hesapladım 110 lira falan yapıodu çok mu pahalı ? :KK55:

Karaca odesa serisi yazıyor tabağın altındaki etiketinde ama internette vs hiçbi yerde bulamadım eski sezon ürünü mü acaba daha önce gören var mı?

Eklentiler

• 20170325_162708.webp
    20170325_162708.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 209
  • 20170325_185852.webp
    20170325_185852.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleme:
Pahali ama coook bayildiysam alirdim guvenmiyorum kendime:)) ama ben tabaklara cok isinamadim cnm o fiyata daha orjjnal bisiler bulabilirsin sanki

Pahali ama coook bayildiysam alirdim guvenmiyorum kendime:)) ama ben tabaklara cok isinamadim cnm o fiyata daha orjjnal bisiler bulabilirsin sanki

yaa bu gördüğüm diğer tabaklardan farklı geldi bide kare olması hoşuma gitti ama almıcam sanırım haklısın :) teşekkür ederim

pek benim sevdiğim desenler değiller ama eğer sen çok sevdiysen 2 tane kahvaltı tabağı alabilirsin. Kelebek deseni çok popüler esse de bile bunları tamamlayacak mini tabaklar vs bulunabilinir. veya yerel dükkanlarda da bulunabilinir, ben çok denk geldim.

Hatta karacada günlük ,kare , 27 parça, kelebekli yemek takımı var hatta indirmli şu an. benim de günlük yemek takımı ihtiyacım var, gezerken gördüm. Kayık tabağı da var. Servis tabağını kahvaltı tabağı olarak kullanabilirsin :)

pek benim sevdiğim desenler değiller ama eğer sen çok sevdiysen 2 tane kahvaltı tabağı alabilirsin. Kelebek deseni çok popüler esse de bile bunları tamamlayacak mini tabaklar vs bulunabilinir. veya yerel dükkanlarda da bulunabilinir, ben çok denk geldim.

Hatta karacada günlük ,kare , 27 parça, kelebekli yemek takımı var hatta indirmli şu an. benim de günlük yemek takımı ihtiyacım var, gezerken gördüm. Kayık tabağı da var. Servis tabağını kahvaltı tabağı olarak kullanabilirsin :)
Tesekkur ederimm, dediginiz takimi bulamadim varsa fotosunu koyabilir misiniz yada linkini?

İnternette bulamadım ben de :( fotoğraf da çekmemeiştim. Karaca'nın Tepe Nautilus mağzasında gördüm ama. İnstagramda da sık sık gördüm. Çapa daki karaca mağzasında da var. Kare formlu bir yemek takımı. Kelebekleri sizin fotoğaftaki gibi renkli değil ama gri sedefli gibi:super: ( Böyle anlatınca çirkin gibi oldu ama çirkin değil kesinlikle çok kibar, ben pek tasvir edememumarım rastlarsınız :))

İnternette bulamadım ben de :KK43: fotoğraf da çekmemeiştim. Karaca'nın Tepe Nautilus mağzasında gördüm ama. İnstagramda da sık sık gördüm. Çapa daki karaca mağzasında da var. Kare formlu bir yemek takımı. Kelebekleri sizin fotoğaftaki gibi renkli değil ama gri sedefli gibi:super: ( Böyle anlatınca çirkin gibi oldu ama çirkin değil kesinlikle çok kibar, ben pek tasvir edememumarım rastlarsınız :))

Mağazalarında hiç görmedim ama bi instagrama bakınıyım teşekkürler :)

kare desen orijinal ve çok şık güzel görünüyor , ben kullanmadım hiç ama kullanan birinden duyduğum bulaşık makinasında pervaneyi engellediği, sıkıntı olduğu yönündeydi.

aslında tarzım olmamakla beraber hoş görünüyorlar.
illa bu olsun demezsen bu modda çok hoş kelebekli takımlar bulabilirsin.
hani mahalle aralarındaki züccaciyelerde güzel porselen bulamayız diye düşünürü ya... oralarda kimsede bulunmayan daha hoş modellerle denk gelebiliyoruz hem de pazarlık payı oluyor ;)

Back
X