• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar şu saç renginin adını bilen var mı ?

:34:
7.43DOREBAKIR.jpg

zemin renginizi bilmiyorum ama saçlarınız kumral tonlarındaysa majirel 6.43 ile veya igora 6.77 ile ulaşabilirsiniz.

arkadaşi banada yardım et lütfen sarı üzerine bu renk nasıl olur bide neva color yerine hangi marka ben palette yada loreal kullanıyorum da birebir olur bu renkle bilgili arkadaş bana yardım et lütfen.........

Sari üzerine bu renk ayni resimdeki gibi tutar fakat ilk boyamada cabuk akabilir, bir kac boyamada tam otururur.
Paletteyi bilmiyorum ama Loreal koyu sari dore bakir bu rengin bir ton acigi. Numarasi 8.34. Bakirlik digerine göre daha az ama cok farki yok.
Nevacolor ve exicoloru da kullanabilirsin. Kaliteli ve eskisine göre daha kolay bulunan bir marka. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Sari üzerine bu renk ayni resimdeki gibi tutar fakat ilk boyamada cabuk akabilir, bir kac boyamada tam otururur.
Paletteyi bilmiyorum ama Loreal koyu sari dore bakir bu rengin bir ton acigi. Numarasi 8.34. Bakirlik digerine göre daha az ama cok farki yok.
Nevacolor ve exicoloru da kullanabilirsin. Kaliteli ve eskisine göre daha kolay bulunan bir marka. Tavsiye ederim.

çok teşekkürler canım yardımcı olduğun için yalnız bir konuda daha yardımcı olursan sevinirim saçlarım röfle demiştim ya ebru cündübeyoğlu nun saç rengi çok güzel o rengi nasıl yapabilirim o kadar baktım ne renk olduğu yazmıyor tam kızıl değil ama ne renk bana yardımcı olursan sevinirim teşekkürler ayrıca nevacolor çok yıpratıyormuş benim tercihim genelde palette yada loreal bunlardan kullanmadınızmı

http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg

Back