Saç Kesim Şekilleri kızlar şu saç modelini evde yapmak mümkün mü ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
http://www.kisasac.com/wp-content/uploads/2012/09/permalı-kısa-sac-02.jpg

bu saç modelini çok beğeniyorum çeşitli yöntemlerle yapmaya çalışıyorum fakat kalıcı olmuyor. bi yöntemi var mıdır ya da kalıcı olması için kullanılan şekillendirici ?

saçlarına şekillendirici köpük tarzı bişey sürüp minik minik kıvırıp düzleştiriciyle ısı verebilirsin bastırarak... ısı kalıcılığını sağlıyor benim bildiğim. 20-30 saniye bastırıp diğer kıvrıma geç. sonuç alacağını düşünüyorum :)

çok basit.
gece yatmadan önce banyo yapıp saçlarını güzelce yıkıyorsun.
banyodan çıkınca havlu ile kurutuyorsun. şekillendirici saç kremi (jöle ya da saç spreyi de olabilir) sürüp toplamda 6 belik olmak üzere örüyorsun. kalınlığına, komik görüntüsüne bakmıyorsun. uyuyacaksın çünkü.

ertesi gün kalktığında giyinip süslenip makyajını da yapıp hazır olunca saçlarını açıyorsun.
tam da böyle oluyor.
saçlarım uzunken en çok kullandığım yöntemdi bu. dümdüz saçlarıma genellikle böyle hareket veriyordum. :32:

çok basit.
gece yatmadan önce banyo yapıp saçlarını güzelce yıkıyorsun.
banyodan çıkınca havlu ile kurutuyorsun. şekillendirici saç kremi (jöle ya da saç spreyi de olabilir) sürüp toplamda 6 belik olmak üzere örüyorsun. kalınlığına, komik görüntüsüne bakmıyorsun. uyuyacaksın çünkü.

ertesi gün kalktığında giyinip süslenip makyajını da yapıp hazır olunca saçlarını açıyorsun.
tam da böyle oluyor.
saçlarım uzunken en çok kullandığım yöntemdi bu. dümdüz saçlarıma genellikle böyle hareket veriyordum. :32:

spreyi nasıl uygulayacağız :18:

Ben gece dustan cıktıktan sonra ıslakken sacımı 3 tane balıksırtı örüyorum ama üstlerden alarak değil sacların tamamıyla
Köpük sprey kullanmıyorum
Sabah acınca boyle oluyor

Back