• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar şu renge bir yardımmm lütfeeeeeen!!

mansenila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
64
0
36
İzmir
kızlar ben bu hc reklamındaki kızın saç rengini nasıl elde ederim ne renktir bulamıyorum lütfeeennnn bilen bullan olursa haber versinnnnn..aynısını istiyorum hangi işlemleri uygulatmam gerek benim saçlarım açık kestane yani aslında koyu bir renk .ama buğday tenli oluyorum galiba beyaz da değilim esmer de?? bana gider mi bu saç

kızlar ben bu hc reklamındaki kızın saç rengini nasıl elde ederim ne renktir bulamıyorum lütfeeennnn bilen bullan olursa haber versinnnnn..aynısını istiyorum hangi işlemleri uygulatmam gerek benim saçlarım açık kestane yani aslında koyu bir renk .ama buğday tenli oluyorum galiba beyaz da değilim esmer de?? bana gider mi bu saç

hc reklamı hangisi acaba ben anlaymadım?
açıklarsan yardımcı olblrm?

şuan konuşmalarımızın olduğu sayfada olan saç ürünü yağ canım sol tarafta sürekli çıkıyor

Son düzenleme:

evet evet kesinlikle öle bakır kızlı arasına hafif sarı gölgeler atılmış
eger beyaz tenlysen ki öle demişsn bu kızda beyaz tenli yakışır cnm :34:

cnm tam beyaz tenli değilim koyu tenli de değilim ama kumral diyelim gözlerim koyu kahve saçlarımda koyu bu rengi evde elde etmek pek mümkün değil galiba zaten ama yakışır mı diye tedirginim bir de güzel mi sen ce

cnm tam beyaz tenli değilim koyu tenli de değilim ama kumral diyelim gözlerim koyu kahve saçlarımda koyu bu rengi evde elde etmek pek mümkün değil galiba zaten ama yakışır mı diye tedirginim bir de güzel mi sen ce

anldım bugday tenlisin yakışır ama dedğin gbi kuaför yapablr ancak..
renk bnm fikrmi sordgun için sölyrm hoşuma gtmdi..
kaç yaşındasın bilmiorm ama boya yaptrma derim çnkü saçın erken beyazlamasına yol açıo kimyasal biliosn zaten..
organik boyalrı tercih et illa boyatcam diosanda cnm :12:

anldım bugday tenlisin yakışır ama dedğin gbi kuaför yapablr ancak..
renk bnm fikrmi sordgun için sölyrm hoşuma gtmdi..
kaç yaşındasın bilmiorm ama boya yaptrma derim çnkü saçın erken beyazlamasına yol açıo kimyasal biliosn zaten..
organik boyalrı tercih et illa boyatcam diosanda cnm :12:

22 yaşındayım teşekkür ederim ilgilendin benimle :54: iyi geceeler

Back