• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar şu renge bir bakın

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
$Angelina_Jolie_Tattoo.jpg
bu rengi nasıl elde edebiliriz

koyu saça bal köpüğü uygulandıgında bu renk çıkıyo. yani bi arkadasım denemişti bu renkti saçı

evet bal köpüğü yapabilirsin.. benim saçlarımda koyu renkti ben kahve köpüğü yaptım aralarında kızıllık oluşmuştu çok belirgin kızıllık değil ama ışıltı olarak.. koyu saça bal köpüğüde yapsan kahve köpüğüde yapsan bu sonuca ulaşırsın ben yaptım ondan biliyorum :D

boya boyayı açmaz derler ama siz koyu renk saça bal köpüğü uygulayıp bu kahveyi mi elde ettiniz? ben de böyle bişey düşünüyorum ve saçlarım kestane. tutmaz gibime geliyo kızlar. :/

benim koyuydu rengi ama çok çok siyah değil tabi.. açmak istedim yavaş yavaş saçımı kahve köpüğü uyguladım ilk önce tabi ilk boyamada bu sonuç ele edilmiyo ikinci yada üçüncü boyamada rengini buluyo.. daha sonra bal köpüğü uyguladım 5 6 kez boyayınca bu saç renginden baya bi açık renge kavuştum.. ama fotoğrafta ki saç kahve köpüğü.. 2 3 boyayın saçınızı değişiyo...

kendi saç rengin ne,daha önceden kalma boya var mı saçın da canım

ben boyamadım canım bi arkadasım kendi saç rengi üzerine palette bal köpüğü yaptı bu renk olmuştu saçı. ve kendi rengi kumraldı. kahve veya kestane kadar koyu degildi. sanırım kendi rengi üzerine uyguladıgı boya olmadıgı için çabuk tuttu.

canım çikolata karamel bu renk...loreal paris casting creme gloss saç boyası ,,,,,,,,,,,,630 karamel çikolata(amonyaksız olan)....bu tam aradığın renkk..ve lorealin amonyaksız bu boyası saçı süper bir parlaklık veriyor:46:

canım ben saçımı hiç kendim boyamadım kuaföre de iki defa boyattım. ikiside röfleyi kapatma amaçlı:87:
suan da kendi rengim zaten uçlarda minicik sarılar kaldı.. ama boya almaya gittim elime aldım cesaret edemedim. kuaföre gidip yaptırıcam. sonuçta bakır rengi istedigim için ayda bir boyatmam lazım o yüzden kendim yapayım dedim ama ....
yok cesaret edemedim

SLM CANIM ZEMİN ÇOK AÇIK DEĞİLDİ.KARAMEL VARDI ÜSTÜNE BADEM KAHVESİ BPYAMIŞTIM BİRAZ AKMIŞTI 2 KERE YIKADIM ŞİMDİ RENK GÜZEL ASLINDA CANLI DURUYOR.kOYU KARAMEL GİBİ OLDU

Back