- 19 Temmuz 2024
- 58
- -46
- 3
- 25
- Konu Sahibi bitmeyencilem
-
Klitorise uygulanıyor direkiyi yapmışsın dediğin gibi onu beceren erkek lazım. Vibrator kilotorise mi uygulaniyor yoksa vajina içinmi
Teşekkür ederimEvet squirting gerçektir, hayırlı olsun
Bence inanmalısın ve bu hazdan nasiplenmelisin. Kilotoriste oluyorBen yine de inanmıyorum ya
Yoo gerçekten bizzat kendim oldum ve o an fışkırırken bile fark etmedim kendimi o kadar kaybetmişim ki her yer ıslanınca fark ettim.iki dakika sonra yine aynı şekilde orgazm anında yine oldu. Çünkü aşırı bir zevk veriyor klitoristeki sinirleri etkiliyor direk istemsiz bir sekilde fışkırıyor yani o anBen yine de inanmıyorum ya
Üst üste bir insan nasıl işer kiYoo gerçekten bizzat kendim oldum ve o an fışkırırken bile fark etmedim kendimi o kadar kaybetmişim ki her yer ıslanınca fark ettim.iki dakika sonra yine aynı şekilde orgazm anında yine oldu. Çünkü aşırı bir zevk veriyor klitoristeki sinirleri etkiliyor direk istemsiz bir sekilde fışkırıyor yani o an
Aslında inanmamaktan kastım şuydu hani tamamının sıvı olduğunu sanmıyorum. O anki gevşemeyle idrar mı kaçıyo acaba falan gibisinden. Çünkü burada bir üye bir su bardağı sudan bahsediyorduBence inanmalısın ve bu hazdan nasiplenmelisin. Kilotoriste oluyor
Aslında inanmamaktan kastım şuydu hani tamamının sıvı olduğunu sanmıyorum. O anki gevşemeyle idrar mı kaçıyo acaba falan gibisinden. Çünkü burada bir üye bir su bardağı sudan bahsediyordu
Benden de gelen fışkırtma o kadar var. Hatta belkide daha fazlaAslında inanmamaktan kastım şuydu hani tamamının sıvı olduğunu sanmıyorum. O anki gevşemeyle idrar mı kaçıyo acaba falan gibisinden. Çünkü burada bir üye bir su bardağı sudan bahsediyordu
Ee al bir vibratör dene.Ben yine de inanmıyorum ya
Su bardağından gini biraz abartmış ama ıslaklık çok oluyor bazen yatağa geçiyorAslında inanmamaktan kastım şuydu hani tamamının sıvı olduğunu sanmıyorum. O anki gevşemeyle idrar mı kaçıyo acaba falan gibisinden. Çünkü burada bir üye bir su bardağı sudan bahsediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?