Gebeliğe Hazırlık Kızlar sperm testinı yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Kızlar bu eşimin sperm testi sizce nasıl

Test bu

Eklentiler

• Screenshot_20190718_160356.jpg
    Screenshot_20190718_160356.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 285
Hareketinde çok az bir düşüklük var canım
Ya canım 4 ay önce ben bu degerle hamıle kalmıştım sımdı yıne ılac takviyesi alıyor eşim acaba bu degerle yıne hamıle kalmam mümkün mü

Bence mümkün 🥰 morfoloji göremedim ama bizim değerlerimiz de böyle hemen hemen tabi ben hala kalamadım

Bence mümkün 🥰 morfoloji göremedim ama bizim değerlerimiz de böyle hemen hemen tabi ben hala kalamadım
Maalesef düşük yaptım 3 ay önce inşallah canım sen de hamıle kalırsın bu degerlerdeyse sizin degeriniz

Bugün hormonlarıma baktırdım ama prolaktin hormonum 32 çıkmış o biraz gerdi beni
Evet ılacla o hormon düşüyor cnm benım hamılelıkten önce degerim 36 ydı ılacla 2 e düştü sonra hamıle kaldım zaten

testi yorumlayabilir.misiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_20190719-193222_Gallery.jpg
    Screenshot_20190719-193222_Gallery.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 248
benim doktorum iyi dedi normal yolla hamile kalabilirsin dedi. esim pazartesi gosterecek kendi doktoruna
BIlmıyorum benım eşimin sperm sayısı 80 ML Ken bıle ben hamıle kalmamıştım tedavıyle kalmıştım ama düşük yasadım inşallah hayırlı sonuclar alırsın

Bana da biraz dusuk geldi hareketlilik sayi da en az 44 mly olmali diye okumustum hareketlilikte en az yuzde 50 olmali yaziyordu tabi doktor daha iyi bilir
En azindan yavas harektli var

Evet ılacla o hormon düşüyor cnm benım hamılelıkten önce degerim 36 ydı ılacla 2 e düştü sonra hamıle kaldım zaten
bizimkinide yorumlayabılır mısınız??salı günü doktora gösterecem eşimde 3aydan beri keçiboynuzu ve vitamın alıyor ama farklı bır hastanede yaptırmıstık öncekını..bu daha degısık geldı anlayamadık🙄

Eklentiler

• D7B8E670-844E-43A2-9452-C3CD734423FA.jpeg
    D7B8E670-844E-43A2-9452-C3CD734423FA.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 85
bizimkinide yorumlayabılır mısınız??salı günü doktora gösterecem eşimde 3aydan beri keçiboynuzu ve vitamın alıyor ama farklı bır hastanede yaptırmıstık öncekını..bu daha degısık geldı anlayamadık🙄
Canım bende anlamadım biraz karısık geldi bana

Sperl sayısı iyi fakat hareketlilik düşük ve hareketsiz sayısı fazla.

neofortil diye bir vitamin var süper tavsiye ederim biraz pahalı ama değer
bizde onu kullanıyoruz eşim nisandan beri onu kullanıyor biz bu testı tüp bebek merkezınde yaptırdık sonucu gonderdıler doktorunuzla görüşün dedıler ben bugun aradım tek birşeye bakılarak yorum yapılamaz genel degerlendırme yapılması lazım..Sayı ıyıdır o oranda makul duzeyde hareketlılıkte kabul edılır dedı o sebeple enıyısı doktorunuzun yorumlaması dıye cvp aldım doktora yarın gıdecem benımde 10.günüm bakalım yumoşlar ne alemde??geceb ay klomenle 3tane olmustu catlatma iğneside olmustum ama tutmadı bu ayda şimdiden hevesim yok niyeyse her ay aynı hüsran ondanmı bilmıyorum ki😞

Back