Söz Kesimi kızlar sözümde giyeceğim sarı elbisemin altına nasıl ayakkabı giymeliyim yardım!

gong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
191
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar. sözüm için sarı bir elbise aldım şu an tadilatta modeli aşağıya ekliyorum. onun limon sarısı. altına ayakkabı belirleyemiyorum. daha da kötüsü ayaklarım büyük her ayakkabı olmuyor. sanırım yaptıracağım ama renk ve model konusunda çok kararsızım. bana yardım edebilir misiniz? :97:

$söz elbise.png

merhaba arkadaşlar. sözüm için sarı bir elbise aldım şu an tadilatta modeli aşağıya ekliyorum. onun limon sarısı. altına ayakkabı belirleyemiyorum. daha da kötüsü ayaklarım büyük her ayakkabı olmuyor. sanırım yaptıracağım ama renk ve model konusunda çok kararsızım. bana yardım edebilir misiniz? :97:

Eki Görüntüle 176741
aynen elbisenn rengnde dantel görunmlu ayakkabılar var cnm.cok hos durur bence ince yksek topkla:D

elbisen limon sarısı ise lacivert ya da fuşya rengi kontrast renkte bir ayakkabı giyebilirsin. fuşya bir ayakkabı, üstüne fuşya küpeler,ya da güzel bir bileklik, içinde fuşya ve limon sarısı parçaları olan.. süper durur! aynı kombinasyon lacivertle de olur, hatta mor renk de çok güzel durur.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar. güzel öneriler bunlar. yaptırıcam zaten numara bulamıyorum. dikkate alıcam önerilerinizi. tekrar teşekkür ederim. :81:

acaba şöyle bir şey olur mu? hem daha sonra da kullanabilirim bu renk bi ayakkabıyı.

$lame.png

canım bence uymaz bu renk :126: elbisen romantik tarzda, bu renk cool bi havada, olmaz olmazz

fuşya al bak sen beni dinle, siyah elbiselerle,lacivertle, pembeyle, sarıyla,beyazla harika gider, yine giyebilirsin.

ya da lacivert al. onu da mavi tonları, beyaz,krem, pudra rengi, griler ve gümüşle giyebilirsin. :51:

daha sonra çok sık giymek için siyah al bari, syah aksesuarlarla tamamlarsın, kemeri de siyah seç. benden bu kadar öneriler:))

Son düzenleme:
canım ayakların kaç numarakı bulamıyorsun?

bnm arkadaşım 41- 41,5 numara gıyıyor ama incinin çoğu modelının kalıbı büyük ve 40 numarası gayet iyi oluyor ...

bence bakmalısın çoğu yerde buyuk numaralar artık var ;)

canım ayakların kaç numarakı bulamıyorsun?

bnm arkadaşım 41- 41,5 numara gıyıyor ama incinin çoğu modelının kalıbı büyük ve 40 numarası gayet iyi oluyor ...

bence bakmalısın çoğu yerde buyuk numaralar artık var ;)

tam 41 miş canım. bilmiyordum incinin kalıplarının büyük olduğunu artık inci den ayakkabı deneyebilirim teşekkür ederim. :81:

ee nooldu şekerim son kombinasyon nasıl? anlat merak:32:tan çatlatma bizi:))

canım takip ettiğin ve öneri verdiğin için çok teşekkür ederim. sevindirdin beni. ayakkabılarımı bi yere yaptırıyorum(düğün ayakkabılarımı da oraya yaptırıyorum) ama dediğin renkleri bulamadım orada. zaten evde olacak sözüm fazla iddialı olabilirdim. :81: ama bir lacivert ya da fuşya ayakkabı da istiyorum kesinlikle. iddialı olmak isteyeceğim yerler de olur elbet.
ayakkabının rengine gelince sürpriz. alınca resmini ekleyeceğim. :71:

Zarif ve şık olmuşsunuz.. Bir ömür boyu mutluluk ve huzur nasip etsin Mevlam.. :16:

Back