• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar söylemeye utanıyorum

eysaih

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
875
1.137
133
Bana yardım edin ve akıl verin iki gündür mideyi bozmuşum,perişan oldum ne yapmalıyım,

patatesi hasla tuzla ye,
muz ye,
kolaninda iyi geldigini soylerler...

gecmis olsun...

ishal mi oldun?
doktoraa gitmişsin sanırım.
ishal vücudun savunma mekanizmasıdır, aslında durdurulmasa daha iyi.
bol sıvı ve mineral desteği gerek.
ama başın dönerse, tansiyonun düşüyormuş gibi hissedersen doktora tekrar görün.
ve de çok uzarsa da görünmende fayda var.

Muz, koyu kahve, kola, elma, şeftali, patates püresi, elma iyi gelir.

kızlar bilmem utanıyorum işte ishal olduğumu söyelemem,benimkine bile söylemeye utanıyorum,biz neden böyle utangacız anlamıyorum
verieln tavsiyelere derhal uyacam,hepsini bugün aldrym,çabucak şifa bulayım

kuru Türk kahvesi üstüne limon sık biraz ve yut:34:

Bol bol su iç,sıvı tüket.

Ayran ve özellikle kola iyi gelir.Ayran mikropları kırar,kola da normalde kabız yapar.

Miden bulanıyorsa kavun yiyebilirsin.Kavun,mide bulantısını keser.

öncelikle geçmiş olsun bu da bir hastalık hepimiz insanız herkesin başına gelir utanılcak bir şey değil ;)
herkes bir şey demiş ama ben bu durumu çok sık yaşayan biri olarak sana kuru çay ve yoğurt ye derim. ilk seferde kurtuluyosun ;) ben o halde bile bunu yeyip okula gittiğimde hiç sıkıntı yaşamıyorum sen düşün ;)

yapman gereken bir kaseye bir yemek kaşığı yoğurtla yine bir kaşık kuru demlenmemiş çay koyup karıştırmak. çiğnemene falan gerek yok direk yut tamamdır. :52:

Bol bol su ve maden suyu için vucuttaki su mineral dengesini sağlayabilmek için. Bir de lomotil ya da reflör alın eczaneden birşeyiniz kalmaz, geçmiş olsun size.

Son düzenleme:
Bu durumla bende sık sık karşılaşırım :17:

En kesin çözüm kuru kahvenin üstüne limon sık karıştır bir kerede iç, geçmiş olsun canım..

Bitkisel şifa kitabında okumuştum.
Mide bulantısına iyi geliyormuş.
Denedim,hakikaten iyi geldi.

o zaman o bilgiyi tamamlayalım evet kavun mide bulantısına iyi gelebilir fakat mideyi de bozar yani cırcır(ishal) yapar. ;) şimdi kaş yaparken göz çıkarmayalım

Eğer kusma yoksa, sıvı kaybı oluşmaz, içtiğin su yeterli gelir. Sakın ha ishal kesici ilaçlardan kullanma. Geçmiş olsun.

Aslında ishali durdurmamak lazım ama ananemin tarifi bende hep işe yarar, çok ta severim. Kola ve leblebi :)

Bende bir ara fena bozmuştum. Son çare dr. a gittim bana enerji içeceği al çok iyi gelecek demişti.
Bende hemen almıştım. Yarım saate hiç bişey kalmamıştı.
Patates mi denemedim, kahve mi neler yapmıştım ama çözüm bundaymış meğer.
Hala olursam, onu içerim çok etkili çözüm...
Zararsız bir şey sonuçta doktor önerisi sende deneyebilirsin.

Back