- 2 Ağustos 2017
- 70
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi kokunhuzur45
Adetine ne kadar var?Kızlar merhaba hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı kasik ağrısı ve fazlasıyla bel ağrısı ve karın krampları çevremdekilerin baskısıyla dr gittiğim bugün fakat sonuç negatif sonuç 0200 referans 0-5 3 çıktı. 14 gün sonra yaptığım için erkenmi oldu
Kızlar merhaba hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı kasik ağrısı ve fazlasıyla bel ağrısı ve karın krampları çevremdekilerin baskısıyla dr gittiğim bugün fakat sonuç negatif sonuç 0200 referans 0-5 3 çıktı. 14 gün sonra yaptığım için erkenmi oldu
Evet0,200 mü yazıyor?
0,200 mü yazıyor?
8 gün varAdetine ne kadar var?
Yorumladiginiz için teşekkür ederim regl gecikmesini bekliyeyim o haldeGebelik gözükmüyor şuan. Üşütmüş olabilirsiniz ayaklarınızı, zaten pozitif bi değer çıksa bile saydığınız belirtiler için çok erken.
Yorumladiginiz için teşekkür ederim regl gecikmesini bekliyeyim o halde
İnşallahİnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız.
Bende sizin gibi erken yaptım doktorum kızdı en son adet olduğun tarihte test ver canım garanti olsun dikkat et kendineYorumladiginiz için teşekkür ederim regl gecikmesini bekliyeyim o halde
Teşekkür ederim öyle yapayımBende sizin gibi erken yaptım doktorum kızdı en son adet olduğun tarihte test ver canım garanti olsun dikkat et kendine
Beklemek çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sonucu alınca yazar mısın merak ediyorumTeşekkür ederim öyle yapayım
Beklemek gerçekten çok zor bekledikçe günler uzuyor sankiBeklemek çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sonucu alınca yazar mısın merak ediyorum
Bende aynı sorunu yaşıyorum ve reglimde bir hafta gecikti test yaptım pozitif kan verdim negatif çıktı 15 gündür regl olucak gibi sancı çekiyorum ve işk defa göğüs uçlarım acıyor normalde böyle olmazdı hamilelik var mı bilmiyorum benimde kafam çok karıştıKızlar merhaba hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı kasik ağrısı ve fazlasıyla bel ağrısı ve karın krampları çevremdekilerin baskısıyla dr gittiğim bugün fakat sonuç negatif sonuç 0200 referans 0-5 3 çıktı. 14 gün sonra yaptığım için erkenmi oldu
Canım sonuc ne çıktı kan verdinmiBende aynı sorunu yaşıyorum ve reglimde bir hafta gecikti test yaptım pozitif kan verdim negatif çıktı 15 gündür regl olucak gibi sancı çekiyorum ve işk defa göğüs uçlarım acıyor normalde böyle olmazdı hamilelik var mı bilmiyorum benimde kafam çok karıştı